Melania Trump a vorbit despre tentativele de asasinat asupra soţului ei

  • Melania Trump a discutat despre tentativele de asasinat asupra soţului său, într-un interviu rar, informează AFP.
  • „Cred că ambele evenimente au fost adevărate miracole. Dacă vă gândiţi bine, 13 iulie a fost un miracol”, a spus ea.
Urmărește
170 afișări
Imaginea articolului Melania Trump a vorbit despre tentativele de asasinat asupra soţului ei

Melania Trump a vorbit despre tentativele de asasinat asupra soţului ei

Fosta primă doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a vorbit într-un interviu rar despre atacurile care l-au vizat pe soţul său, Donald Trump. În interviul difuzat joi de Fox News, Melania a relatat momentul în care a aflat despre tentativa de asasinat din 13 iulie, când un atacator a deschis focul asupra fostului preşedinte la un miting din Butler, Pennsylvania.

„Am fugit la televizor şi am derulat înapoi. Şi m-am uitat la el. Eram doar cu câteva minute în urmă... Dar când l-am văzut... nimeni nu ştia încă cu adevărat, pentru că atunci când îl vezi pe podea şi nu ştii, nu ştii ce s-a întâmplat cu adevărat”, a spus Melania Trump.

Melania Trump i-a lăudat pe agenţii Serviciilor Secrete americane, în ciuda criticilor legate de acest incident. De asemenea, ea a mai vorbit şi despre cea de-a doua tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump, care a avut loc pe 15 septembrie, la clubul său de golf din Florida. „Cred că ambele evenimente au fost adevărate miracole. Dacă vă gândiţi bine, 13 iulie a fost un miracol”, a mai spus ea.

În interviu, fosta primă doamnă şi-a manifestat nemulţumirea faţă de percheziţia FBI de la reşedinţa lor din Mar-a-Lago în 2022, pe care a descris-o drept „o invazie a intimităţii”.

Ea nu a ratat ocazia de a-şi promova noua carte, ce urmează să fie lansată pe 8 octombrie, cu puţin timp înainte de alegerile prezidenţiale din SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici