Membru al Marinei Regale Britanice, mort într-un accident de elicopter, pe Canalul Mânecii

  • Un membru al Marinei Regale Britanice a murit, după ce un elicopter a ajuns în mare.
  • Elicopterul făcea exerciţii pe timp de noapte.
Urmărește
269 afișări
Imaginea articolului Membru al Marinei Regale Britanice, mort într-un accident de elicopter, pe Canalul Mânecii

Un membru al Marinei Regale Britanice a murit, în noaptea de miercuri spre joi, după ce elicopterul în care se afla a căzut în mare, în timpul unor exerciţii de zbor nocturn, desfăşurate împreună cu portavionul HMS Queen Elizabeth, anunţă Sky News.

„Cu mare tristeţe anunţăm că un membru al Marinei Regale a murit în urma unui incident de antrenament de noaptea trecută. Gândurile noastre sunt alături de familie şi de toţi cei afectaţi de această tragedie. Va avea loc investigaţie”, a declarat, Marină Regală Britanică, într-un comunicat.

Incidentul a implicat un elicopter Merlin Mk4, pe Canalul Mânecii, în apropierea localităţii Dorset. Conform informaţiilor, nu ar exista alte decese.

Secretarul Apărării, John Healey, a descris vestea drept „cumplită”, adăugând că „toate gândurile mele, precum şi cele ale celor din Marina Regală, sunt alături de familia, prietenii şi colegii apropiaţi ai celui pe care l-am pierdut”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici