Mesajul lui Volodimir Zelenski pentru noul şef al NATO

Preşedintele Volodimir Zelenski a trimis un mesaj noului şef al NATO, Mark Rutte. Liderul ucrainean i-a mulţumit pentru ajutorul acordat din postura de premier al Olandei şi l-a anunţat că va continua să colaboreze din poziţia de secretar general al NATO.

1247 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Volodimir Zelenski pentru noul şef al NATO

Mesajul lui Volodimir Zelenski pentru noul şef al NATO

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a felicitat pe premierul olandez în exerciţiu Mark Rutte pentru numirea sa în funcţia de secretar general al NATO, potrivit Sky News.

Tot marţi, Zelenski i-a mulţumit lui Rutte pentru sprijinul acordat Ucrainei în timpul războiului.

„I-am mulţumit sincer pentru tot ceea ce el personal, guvernul său şi poporul olandez au făcut pentru Ucraina. Toată apărarea, sprijinul umanitar şi politic pe scară largă, la timp. Vom continua să păstrăm legătura cu noul secretar general al NATO”, a explicat Volodimir Zelenski pe Telegram.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
zelenski,
nato,
mesaj

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici