Ministerul de Interne al Ucrainei: 55.000 de persoane incluse în registrul persoanelor dispărute

  • Până la 55.000 de persoane au fost incluse în registrul unificat al persoanelor dispărute în circumstanţe speciale.
  • Informaţia a fost făcută publică de ministrul adjunct de interne al Ucrainei, Leonid Tymchenko, într-un interviu acordat Ukrinform.
Urmărește
154 afișări
Imaginea articolului Ministerul de Interne al Ucrainei: 55.000 de persoane incluse în registrul persoanelor dispărute

Ministerul de Interne al Ucrainei: 55.000 de persoane incluse în registrul persoanelor dispărute

„Astăzi, registrul conţine informaţii despre 55.000 de persoane. Majoritatea dintre acestea sunt personal militar. Acest număr este destul de dinamic. Atunci când se determină unde se află persoanele dispărute, în unele cazuri se dovedeşte că un cetăţean, de exemplu, este în captivitate. Din păcate, identificăm şi morţi printre cei care erau consideraţi dispăruţi”, a spus el.

Până la data de 16 iulie a acestui an, 42.000 de persoane au fost incluse în registrul unificat al persoanelor dispărute în circumstanţe speciale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici