Ministerul Sănătăţii din Liban susţine că atacurile de luni ale Israelului au făcut sute de victime

Ministerul Sănătăţii din Liban a anunţat că în urma atacurilor de luni ale israelienilor sunt sute de victime. Conflictul dintre Hezbollah şi armata israeliană a escaladat luni. Israelienii bombardează intens zone din Liban şi există informaţii despre operaţiuni terestre.

Urmărește
38 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii din Liban susţine că atacurile de luni ale Israelului au făcut sute de victime

Ministerul Sănătăţii din Liban susţine că atacurile de luni ale Israelului au făcut sute de victime

Centrul de Operaţiuni de Urgenţă în Sănătate Publică al ministerului libanez raportează că atacurile israeliene au ucis cel puţin 95 de persoane şi au rănit alte 172, potrivit Al Jazeera.

Atacurile au avut loc în „oraşe şi sate din sudul Libanului, Nabatieh, Bekaa, Baalbek-Hermel şi capitala Beirut”, scrie în comunicatul ministerului.

În noaptea de luni spre marţi, unităţile de artilerie israeliană au atacat sudul Libanului, în timp ce aviaţia a bombardat cartiere din Beirut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici