Modi i-a spus lui Putin că moartea copiilor nevinovaţi este foarte dureroasă

  • Premierul indian Narenda Modi i-a spus marţi preşedintelui rus Vladimir Putin că moartea copiilor nevinovaţi este foarte dureroasă.
  • Declaraţia a fost făcută la Kremlin la o zi după o lovitura aeriană asupra unui spital de copii din Kiev.
  • Modi face o vizită în Rusia.
Urmărește
2577 afișări
Imaginea articolului Modi i-a spus lui Putin că moartea copiilor nevinovaţi este foarte dureroasă

Modi i-a spus lui Putin că moartea copiilor nevinovaţi este foarte dureroasă

Liderul indian a făcut remarcile în cadrul unei întâlniri televizate. Modi i-a spus lui Putin că moartea copiilor nevinovaţi în război, conflicte sau atacuri terorist este „foarte dureroasă”, potrivit Reuters. El a mai spus că o soluţie la războiul din Ucraina „nu poate fi găsită pe câmpul de luptă... ci prin discuţii”.

La rândul său, Vladimir Putin a spus că Rusia şi India se bucură de un parteneriat strategic şi i-a mulţumit lui Modi pentru eforturile sale de a găsi o soluţie paşnică la criza din Ucraina.

India s-a abţinut să critice Rusia din cauza războiului şi a crescut foarte mult achiziţiile de petrol rusesc ieftin. În acelaşi timp, India a păstrat legătura cu Ucraina pe care a îndemnat-o să rezolve conflictul prin dialog şi diplomaţie.

O rachetă a lovit luni cel mai mare spital de copii din Ucraina. Unitatea medicală din Kiev a fost parţial distrusă. Ucrainenii spun că au recuperat din moloz fragmente dintr-o rachetă de croazieră Kh-101 a ruşilor. În replică. Rusia a anunţat, fără a furniza dovezi, că un sistem antirachetă ucrainean a lovit spitalul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici