VIDEO  Moment viral. Bill Clinton, confundat cu preşedintele Joe Biden de către un angajat McDonald's

Fostul preşedinte american Bill Clinton a avut parte de o situaţie neaşteptată într-un restaurant McDonald's din Georgia, unde o angajată l-a confundat cu actualul preşedinte Joe Biden. Incidentul, surprins pe cameră şi distribuit pe reţelele sociale, a devenit rapid viral.

Urmărește
210 afișări
Imaginea articolului Moment viral. Bill Clinton, confundat cu preşedintele Joe Biden de către un angajat McDonald's

Moment viral. Bill Clinton confundat cu preşedintele Joe Biden de către un angajat McDonald's

Clinton, în vârstă de 78 de ani, se afla în Georgia pentru a sprijini campania lui Kamala Harris. Îmbrăcat casual, fostul preşedinte s-a apropiat de tejgheaua restaurantului fast-food.

Angajata care l-a întâmpinat a părut să-l recunoască vag, dar nu a fost sigură cine este. După câteva momente de ezitare, ea l-a întrebat: „Tu eşti Joe?", referindu-se aparent la preşedintele Biden, în vârstă de 81 de ani, conform New York Post.

Clinton a răspuns calm: „Sunt Bill".

Realizând greşeala, angajata a reacţionat cu entuziasm, ieşind de după tejghea pentru a-l îmbrăţişa pe fostul preşedinte. Colegii ei au aplaudat şi au râs, mulţi grăbindu-se să imortalizeze momentul cu telefoanele mobile.

În timpul preşedinţiei lui Clinton, acesta era cunoscut pentru preferinţa sa pentru hamburgeri, în special de la acest lanţ de restaurante. O fotografie celebră din anii '90 îl arată pe Clinton oprindu-se la McDonald's după o alergare, înconjurat de agenţi ai Serviciului Secret.

Prezenţa lui Clinton în Georgia face parte din eforturile democraţilor de a consolida sprijinul în rândul comunităţii afro-americane, un grup demografic crucial pentru alegerile din acest an. Sondajele recente arată că sprijinul pentru candidaţii democraţi în rândul acestei comunităţi este mai scăzut decât în anii precedenţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici