NATO va discuta pe 12 octombrie autorizarea atacurilor ucrainene mai adânci în Rusia

Secretarul general al NATO, Mark Rutte, a anunţat că la următoarea reuniune în format „Ramstein” din 12 octombrie se va discuta despre autorizarea atacurilor ucrainene mai adânci în Rusia.

Urmărește
106 afișări
Imaginea articolului NATO va discuta pe 12 octombrie autorizarea atacurilor ucrainene mai adânci în Rusia

NATO va discuta pe 12 octombrie autorizarea atacurilor ucrainene mai adânci în Rusia

„La 12 octombrie, în cadrul reuniunii <Ramstein>, vom discuta despre autorizarea de către Ucraina a loviturilor cu rază lungă de acţiune pe teritoriul Rusiei”, a spus noul secretar general al NATO, Mark Rutte, în cadrul unei conferinţe de presă la Kiev, potrivit Nexta.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski face de mai mult timp presiuni asupra Statelor Unite pentru a permite Ucrainei să efectueze atacuri împotriva ţintelor militare aflate în interiorul teritoriului rus.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici