Nouă captură record la Hamburg: Aproximativ 1,5 tone de cocaină au fost confiscate

Autorităţile germane au anunţat miercuri că au confiscat aproximativ 1,5 tone de cocaină, în valoare de 350 de milioane de euro, în portul Hamburg, la mai puţin de o săptămână după ce în acelaşi oraş a fost realizată o captură record, de 4,5 tone de cocaină, informează agenţia de ştiri Tass.

Urmărește
746 afișări
Imaginea articolului Nouă captură record la Hamburg: Aproximativ 1,5 tone de cocaină au fost confiscate

Aproximativ 1,5 tone de cocaină au fost confiscate la Hamburg, la câteva zile după o captură record

Ofiţerii vamali au descoperit drogurile ascunse într-un container de transport maritim provenit din Brazilia. Potrivit documentelor containerul trebuia să conţină ţigări, însă în interior au fost descoperite 64 de genţi pline cu cocaină.

Containerul urma să fie livrat unui client din portul german Anvers.

În urmă cu o săptămână, pe 2 august, serviciul vamal din Hamburg a comunicat că au confiscat 4,5 tone de cocaină, valoarea drogurilor fiind de 1 miliard de euro. Containerul de transport maritim provenea din Uruguay şi urma să ajungă tot la Anvers.

Taguri:
germania,
droguri,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici