Noul site al Casei Albe, lansat în timpul depunerii jurământului

Noul site oficial al Casei Albe a fost lansat marţi, în timpul ceremoniei de depunere a jurământului de către preşedintele Barack Obama, păstrând tema care l-a adus pe tânărul senator de Illinois în Biroul Oval, relatează CNN.

Urmărește
32 afișări
Imaginea articolului Noul site al Casei Albe, lansat în timpul depunerii jurământului

Noul site al Casei Albe, lansat în timpul depunerii jurământului

Site-ul www.whitehouse.gov a fost lansat aproape în aceeaşi secundă în care Obama a depus jurământul, având un nou design care semnalează o nouă epocă în administraţia americană. Site-ul sobru al administraţiei Bush a fost înlocuit cu unul dinamic, care reflectă cunoştinţele tehnologice de care dispune succesorul acestuia.

Noul design include mai multe componente interactive, o proeminentă galerie de fotografii afişată în partea de sus a site-ului, posibilitatea de a primi e-mailuri şi un blog al Casei Albe. "Camera de informare" a site-ului include şi zone pentru intervenţiile video săptămânale, slide show, proclamaţii şi decrete executive, precum şi ştiri despre nominalizări şi numiri.

Vizitatorii site-ului sunt invitaţi să trimită mesaje preşedintelui şi personalului său, deşi comentariile sunt limitate la 500 de caractere.

"Preşedintele Obama este decis să creeze cea mai deschisă şi mai accesibilă administraţie din istoria Americii", se poate citi pe pagina de contact a site-ului.

Citeşte şi

Barack Obama, pentru prima dată la Casa Albă în calitate de preşedinte

Barack Obama, al 44-lea preşedinte american

Michelle Obama îmbrăcată de creatoarea cubaneză Isabel Toledo

Obama a sosit la Casa Albă, unde se va întâlni cu Bush

BIO: Barack Obama, primul politician de culoare devenit preşedintele SUA

BIO: Michelle Obama, prima femeie de culoare la Casa Albă

BIO: Joe Biden, un veteran al politicii, devine vicepreşedintele SUA

GALERIE FOTO - Barack Obama, învestit în funcţia de preşedinte al SUA

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici