O bază navală de lângă Haifa a fost atacată de Hezbollah

O bază navală de lângă oraşul israelian Haifa a fost atacată de Hezbollah. Israelienii anunţă că 20 de rachete au fost lansate din Liban. Atacul a avut loc marţi dimineaţă.

Urmărește
362 afișări
Imaginea articolului O bază navală de lângă Haifa a fost atacată de Hezbollah

O bază navală de lângă Haifa a fost atacată de Hezbollah

Hezbollah a anunţat că a efectuat atacuri cu rachete, vizând o bază navală la vest de Haifa şi o bază de informaţii militare din Tel Aviv, potrivit Sky News.

Armata israeliană a confirmat faptul că a existat un atac cu rachete lansate din Liban.

Cinci proiectile au fost trase spre centrul Israelului, dar cele mai multe au fost interceptate, a transmis IDF. Un proiectil a aterizat într-o zonă deschisă. Alte 15 rachete au fost trase spre nordul Israelului, a adăugat IDF.

Israelienii nu au confirmat atacul asupra unităţii de informaţii militare din Tel Aviv.

De asemenea, Poliţia israeliană a declarat că nu au existat informaţii despre persoane rănite şi pagube.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici