O damă de companie care ar fi avut relaţii cu Berlusconi a mers la o reuniune a lui Gianfranco Fini

Patrizia D'Addario, o damă de companie care susţine că a avut relaţii cu premierul italian Silvio Berlusconi, s-a deplasat la o reuniune organizată de Gianfranco Fini, devenit un adversar al şefului Guvernului italian, informează agenţia ANSA.

35 afișări
Imaginea articolului O damă de companie care ar fi avut relaţii cu Berlusconi a mers la o reuniune a lui Gianfranco Fini

O damă de companie care ar fi avut relaţii cu Berlusconi a mers la o reuniune a lui Gianfranco Fini (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dama de companie s-a prezentat la prima convenţie naţonală a mişcării Viitor şi Libertate pentru Italia (FLI), înfiinţată de preşedintele Camerei Deputaţilor după ce a părăsit în iulie partidul lui Berlusconi, Poporul Libertăţii.

Dama de companie a fost întâmpinată cu proteste, cineva spunându-i "Pleacă, nu te vrea nimeni aici".

"Îl apreciez pe Fini ca om politic şi mă aflu aici pentru a înţelege mai bine", le-a spus ea jurnaliştilor.

"Am spus mereu adevărul şi iată mulţumirile. Am avut curaj, nimeni nu a avut curajul pe care l-am avut eu", a adăugat ea cu lacrimi în ochi.

Frumoasa blondă în vârstă de 43 de ani a devenit celebră în iunie 2009 când a declarat că a participat la petreceri organizate în vilele lui Silvio Berlusconi.

În cadrul unei anchete care îl viza pe organizatorul petrecerilor, privind instigare la prostituţie şi trafic de droguri, Patrizia le-a predat procurorilor înregistrări ale întâlnirilor cu Berlusconi.

În ultimele săptămâni, au apărut noi informaţii despre presupuse relaţii extraconjugale ale premierului italian. Potrivit presei, o adolescentă marocană a avut relaţii intime cu Silvio Berlusconi, participând, alături de alte tinere, la petreceri organizate în vilele premierului italian. Pe de altă parte, o damă de companie, Nadia Macri, în vârstă de 28 de ani, susţine că a avut relaţii intime cu premierul Silvio Berlusconi, de la care ar fi primit 10.000 de euro, cu ministrul Administraţiei Publice, Renato Brunetta, şi cu primarul oraşului Parma, Pietro Vignali.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici