O dronă rusească a lovit un autobuz în regiunea Harkov, rănind şase persoane

O dronă rusească a lovit un autobuz în regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei, vineri dimineaţă, rănind şase lucrători în construcţii, a anunţat guvernatorul regional.

Urmărește
132 afișări
Imaginea articolului O dronă rusească a lovit un autobuz în regiunea Harkov, rănind şase persoane

Imagine cu caracter ilustrativ

Guvernatorul Oleh Syniehubov a spus că incidentul a avut loc în apropierea oraşului Derhachi, la aproximativ 40 km de Hlyboke, una dintre aşezările de frontieră unde Rusia a deschis un nou front în război în luna mai, potrivit Reuters.

Armata ucraineană a oprit ofensiva rusă în zonă, trimiţând întăriri după ce Rusia a pătruns până la 10 km în zonele de frontieră.

Mii de oameni au fost ucişi de când Rusia şi-a lansat invazia la scară largă în Ucraina, în februarie 2022.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici