O nouă explozie în apropierea ambasadei Israelului din Danemarca

O altă explozie a avut loc lângă ambasada Israelului din Danemarca, la un an de la atacul Hamas asupra Israelului, scrie The Times of Israel.

Urmărește
321 afișări
Imaginea articolului O nouă explozie în apropierea ambasadei Israelului din Danemarca

O nouă explozie în apropierea ambasadei Israelului din Danemarca

O nouă explozie a avut loc în apropierea ambasadei Israelului din Copenhaga, Danemarca, luni, când se împlineşte un an de la atacul Hamas asupra Israelului din 7 octombrie 2023.

Aceasta s-a produs la aproximativ 500 de metri de ambasadă şi vine la doar cinci zile după două alte explozii în aceeaşi zonă, pentru care au fost arestaţi doi cetăţeni suedezi.

Trine Moller, inspector de poliţie din Copenhaga, a declarat că autorităţile investighează dacă există o legătură între aceste incidente. Cu toate acestea, ea a menţionat că nu există indicii clare care să confirme o astfel de legătură şi că explozia de astăzi ar fi putut fi cauzată de focuri de armă.

Imaginile din presa locală arată urme de explozie în faţa unei clădiri rezidenţiale situate la 500 de metri de ambasada Israelului. Agenţia suedeză de informaţii Sapo a indicat că Iranul ar putea fi implicat atât în exploziile din Danemarca de marţi, cât şi într-un atac armat desfăşurat în apropierea ambasadei Israelului din Stockholm, în ziua precedentă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici