O operaţiune israeliană în Cisiordania a ucis cel puţin nouă persoane, spun oficialii palestinieni

Loviturile israeliene din Cisiordania au ucis cel puţin nouă persoane, au anunţat miercuri autorităţile sanitare palestiniene, în cadrul unei operaţiuni majore în teritoriile ocupate.

Urmărește
118 afișări
Imaginea articolului O operaţiune israeliană în Cisiordania a ucis cel puţin nouă persoane, spun oficialii palestinieni

Confruntările cu armata israeliană în Cisiordania au crescut brusc de la începutul războiului dintre Israel şi Hamas în Gaza, pe măsură ce Israelul intensifică operaţiunile împotriva grupărilor militante înarmate, inclusiv Hamas şi Jihadul Islamic, susţinute de Iran, scrie Reuters.

Mii de palestinieni au fost arestaţi în raiduri militare şi cel puţin 637 au fost ucişi, potrivit cifrelor Ministerului Sănătăţii palestinian.

Mulţi dintre aceştia sunt luptători înarmaţi, dar alţii sunt tineri care aruncă cu pietre sau civili neimplicaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici