Operaţiune de salvare pe Canalul Mânecii. O ambarcaţiune cu 100 de migranţi s-a răsturnat

O ambarcaţiune cu peste 100 de migranţi s-a răsturnat în Canalul Mânecii, ceea ce a dus la o operaţiune majoră de salvare. Zece persoane se află în stare critică, fiind în stop cardio-respirator, potrivit autorităţilor franceze.

Urmărește
323 afișări
Imaginea articolului Operaţiune de salvare pe Canalul Mânecii. O ambarcaţiune cu 100 de migranţi s-a răsturnat

Operaţiune de salvare pe Canalul Mânecii. O ambarcaţiune cu 100 de migranţi s-a răsturnat

O operaţiune majoră de salvare este în desfăşurare în Canalul Mânecii, după ce o ambarcaţiune cu cel puţin 100 de migranţi la bord s-a răsturnat, potrivit surselor de presă franceză, citate de Sky News.

Garda de coastă franceză a raportat că 10 persoane se află în stare critică după ce barca a întâmpinat dificultăţi în apropierea coastei Franţei.

Potrivit France 3, primarul din Le Portel, Olivier Barbarin, a declarat că „aproximativ 10 persoane sunt în stop cardio-respirator”.

Echipele de salvare continuă să intervină în încercarea de a salva vieţile celor aflaţi în pericol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici