Papa Francisc îşi anulează audienţele din cauza „gripei uşoare”

Papa Francisc, întors recent dintr-o călătorie epuizantă de 12 zile, şi-a anulat luni întâlnirile publice din cauza unor „simptome uşoare de gripă”, pentru a se putea odihni înaintea unei vizite în Belgia în această săptămână, a anunţat Vaticanul.

Urmărește
31 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc îşi anulează audienţele din cauza „gripei uşoare”

Papa Francisc îşi anulează audienţele din cauza „gripei uşoare”

„Din cauza unei gripe uşoare şi ca măsură de precauţie în vederea călătoriei din următoarele zile, audienţele papale programate pentru astăzi sunt anulate”, a declarat biroul de presă al Vaticanului.

Suveranul pontif argentinian, care a preluat conducerea Bisericii Catolice în 2013, a avut în ultimii ani de probleme de sănătate, inclusiv o gripă la începutul acestui an şi o bronşită la sfârşitul anului trecut.

Călătoria sa de 12 zile în Indonezia, Papua Noua Guinee, Timorul de Est şi Singapore, din 2 până în 13 septembrie, a fost deosebit de obositoare, desfăşurându-se pe o distanţă de 32.000 de kilometri.

Joi, Papa Francisc urmează să plece din nou, de data aceasta pentru o călătorie de patru zile în Luxemburg şi Belgia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici