Pasagerii vasului de croazieră la bordul căruia a fost depistat virusul A H1N1 au debarcat la Aruba

Pasagerii unei nave de croazieră spaniole, la bordul căreia au fost depistate mai multe cazuri de gripă A H1N1, au debarcat vineri la Aruba, în Caraibe, după ce vasului i s-a refuzat permisiunea de a acosta în Grenada, Santa Lucia şi Barbados.

Urmărește
40 afișări
Imaginea articolului Pasagerii vasului de croazieră la bordul căruia a fost depistat virusul A H1N1 au debarcat la Aruba

Pasagerii vasului de croazieră la bordul căruia a fost depistat virusul A H1N1 au debarcat la Aruba (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Trei cazuri de gripă A H1N1 au fost înregistrate la membrii echipajului navei, dar nici unul în rândul pasagerilor de la bordul Ocean Dream.

O parte dintre pasageri, 376 de venezuelani, au debarcat joi pe insula Margarita, aparţinând Venezuelei.

Ceilalţi 800 de turişti au debarcat la Aruba, a anunţat operatorul turistic Pullmantur.

Cele trei persoane bolnave de gripă A H1N1 au fost "izolate de restul echipajului şi de pasageri", a declarat Pullmantur.

Nava efectua o croazieră de nouă zile în Caraibe.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici