- Home
- Externe
- WASHINGTON, (30.10.2017, 20:25)
- Mihai Draghici
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Paul Manafort şi Rick Gates, plasaţi în arest la domiciliu, pledează nevinovat în ancheta privind ingerinţele Rusiei / Casa Albă: Acuzaţiile nu au legătură cu Donald Trump. Preşedintele nu îl va demite pe Robert Mueller
Paul Manafort, directorul fostei echipe de campanie a preşedintelui Donald Trump, şi fostul subaltern Rick Gates au fost plasaţi în arest preventiv la domiciliu, informează CNN. Acuzaţiile care îi vizează pe Paul Manafort şi Rick Gates nu au nicio legătură cu preşedintele Donald Trump, iar acesta nu intenţionează să îl demită pe procurorul special Robert Mueller, care anchetează ingerinţele Rusiei în alegeri, anunţă Casa Albă.
Urmărește
915 afișări
Paul Manafort, şeful fostei echipe de campanie electorală a preşedintelui Trump, pledează nevinovat în ancheta privind ingerinţele Rusiei
Un judecător federal a aprobat luni seară solicitările procurorilor de plasare în arest preventiv la domiciliu a lui Paul Manafort şi Rick Gates. Judecătorul a fixat o cauţiune de zece milioane de dolari pentru Paul Manafort şi de cinci milioane de dolari pentru Rick Gates. Cei doi membri ai fostei echipe de campanie a lui Donald Trump susţin că sunt nevinovaţi. Vor trebui să sune zilnic la o secţie de poliţie şi pot părăsi locuinţele doar pentru a se întâlni cu avocaţii, pentru a veni în instanţă, pentru servicii medicale ori religioase.
ULTIMELE ȘTIRI
-
ICC emite mandat de arestare pe numele lui Netanyahu și Gallant
-
Ciolacu efectuează o vizită de lucru la Budapesta: Vreau să îmi finalizez mandatul cu obţinerea deciziei intrării depline în Schengen
-
Şef al armatei britanice: „Suntem pregătiţi să luptăm cu Putin în Europa de Est”
-
Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă rămân sub control judiciar
Cei doi foşti şefi ai campaniei electorale a lui Donald Trump sunt vizaţi de 12 capete de acuzare, inclusiv conspiraţie împotriva SUA, spălare de bani şi declaraţii false. Paul Manafort, în vârstă de 68 de ani, s-a alăturat echipei de campanie a lui Donald Trump în martie 2016 şi a fost directorul acesteia în intervalul iunie-august 2016. Rick Gates, în vârstă de 45 de ani, a colaborat cu Paul Manafort începând din anul 2006 la o firmă internaţională care a desfăşurat activităţi de lobby inclusiv în Ucraina. În martie 2016, Rick Gates s-a alăturat echipei de campanie electorală a lui Donald Trump, fiind consilier politic şi adjunct al lui Paul Manafort.
"Anunţul făcut astăzi privind acuzaţiile nu are nicio legătură cu preşedintele, nu are nicio legătură cu activitatea de campanie a preşedintelui", a declarat luni seară Sarah Huckabee Sanders, purtătorul de cuvânt al Casei Albe.
Paul Manafort, şeful fostei echipei de campanie electorală a lui Donald Trump, şi fostul adjunct al acestuia, Rick Gates, au fost inculpaţi pentru activităţi ilegale în străinătate, inclusiv pentru primire ilegală de fonduri şi conspiraţie împotriva SUA.
Preşedintele Donald Trump a evidenţiat, prin Twitter, că faptele care i se reproşează lui Paul Manafort au avut loc cu mulţi ani înainte de a fi membru al echipei de campanie electorală.
Sarah Huckabee Sanders a dat asigurări că Donald Trump nu intenţionează să îl demită pe procurorul special Robert Mueller, coordonatorul anchetelor privind ingerinţele Rusiei. "Nu există nicio intenţie ori plan de a face schimbări în cazul procurorului special".
Donald Trump se distanţează de foştii membri ai echipei de campanie care au fost inculpaţi
Donald Trump, preşedintele SUA, s-a distanţat de foştii membri ai campaniei electorale inculpaţi, explicând că faptele care li se reproşează au avut loc cu mulţi ani înainte de alegeri şi subliniind că nu au existat deloc contacte ai colaboratorilor săi cu Rusia.
"Îmi pare rău, dar aceste fapte au avut loc cu mulţi ani înainte ca Paul Manafort să facă parte din echipa de campanie Trump. Dar de ce nu sunt vizaţi escroaca Hillary Hillary şi democraţii? În plus, nu a existat nicio înţelegere secretă" cu Rusia, a transmis preşedintele SUA prin Twitter.
Paul Manafort, şeful fostei echipe de campanie electorală a preşedintelui Donald Trump, şi fostul său subaltern Rick Gates au pledat nevinovat la acuzaţiile formulate. Cei doi foşti şefi ai campaniei electorale a lui Donald Trump sunt vizaţi de 12 capete de acuzare, inclusiv conspiraţie împotriva SUA, spălare de bani şi declaraţii false. Rick Gates, în vârstă de 45 de ani, a colaborat cu Paul Manafort începând din anul 2006 la o firmă internaţională care a desfăşurat activităţi de lobby inclusiv în Ucraina. În martie 2016, Rick Gates s-a alăturat echipei de campanie electorală a lui Donald Trump, fiind consilier politic şi adjunct al lui Paul Manafort. Acuzaţiile se referă în principal la activităţile de lobby desfăşurate în baza unui contract cu Partidul Regiunilor din Ucraina, însă au fost formulate în cadrul investigaţiei privind ingerinţele Rusiei în scrutinul prezidenţial desfăşurat în Statele Unite în 2016, fiind probabil o modalitate de a exercita presiuni de către procurori.
Într-un alt caz, congresmeni republicani din Camera Reprezentanţilor au anunţat recent că au iniţiat anchete în legătură cu aprobarea dată de fosta Administraţie Barack Obama pentru preluarea unui grup minier de către o companie rusă şi privind decizia FBI de a nu o inculpa pe Hillary Clinton pentru folosirea unui de email privat.
Paul Manafort, şeful fostei echipe de campanie electorală a preşedintelui Donald Trump, şi fostul său subaltern Rick Gates au pledat NEVINOVAT la acuzaţiile formulate în cadrul investigaţiei privind ingerinţele Rusiei, informează CNN.
Paul Manafort şi Rick Gates au fost aduşi în instanţă luni seară şi au pledat nevinovat. Cei doi foşti şefi ai campaniei electorale a lui Donald Trump sunt vizaţi de 12 capete de acuzare, inclusiv conspiraţie împotriva SUA, spălare de bani şi declaraţii false.
Rick Gates, în vârstă de 45 de ani, a colaborat cu Paul Manafort începând din anul 2006 la o firmă internaţională care a desfăşurat activităţi de lobby inclusiv în Ucraina. În martie 2016, Rick Gates s-a alăturat echipei de campanie electorală a lui Donald Trump, fiind consilier politic şi adjunct al lui Paul Manafort. Acuzaţiile se referă în principal la activităţile de lobby desfăşurate în baza unui contract cu Partidul Regiunilor din Ucraina, însă au fost formulate în cadrul investigaţiei privind ingerinţele Rusiei în scrutinul prezidenţial desfăşurat în Statele Unite în 2016, fiind probabil o modalitate de a exercita presiuni de către procurori.
La rândul său, George Papadopolous, fost consilier pe probleme de politică externă în cadrul echipei de campanie a lui Donald Trump, a pledat vinovat pentru mărturie mincinoasă în aceeaşi anchetă.
Biroul Federal pentru Investigaţii, Senatul SUA şi Camera Reprezentanţilor anchetează cazul ingerinţelor Rusiei în campania electorală şi presupuse contacte între apropiaţi ai preşedintelui Donald Trump şi oficiali ruşi, iar procurorul special Robert Mueller coordonează investigaţiile.
Potrivit serviciilor secrete americane, preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat campania de influenţare a rezultatului scrutinului prezidenţial din SUA în scopul facilitării victoriei lui Donald Trump şi în ambiţia de a submina sistemul liberal-democratic occidental.
Citeşte şi: Donald Trump nu a fost informat că ar fi vizat de investigaţia privind ingerinţele Rusiei
Citeşte şi: Şef de campanie al lui Donald Trump, "americanul tăcut", pus sub acuzare în dosarul privind ingerinţele Rusiei în alegerile din SUA/ Alt fost consilier a pledat vinovat pentru mărturie mincinoasă
Citeşte şi: Kevin Spacey a recunoscut că este homosexual, după ce a fost acuzat de actorul Anthony Rapp de hărţuire sexuală
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Citește pe alephnews.ro: Unul din trei oameni suferă de „ura față de mișcare”. Fenomenul poartă numele de misokinezie
Citește pe www.zf.ro: Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Citește și: Donald Trump nu a fost informat că ar fi vizat de investigaţia privind ingerinţele Rusiei
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Preotul care a lăsat-o pe Sabrina Carpenter să filmeze scene provocatoare în Biserică a fost eliberat
Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Cine este antreprenoarea care a revoluţionat industria textilă cu afacerea sa? Ea a renunţat la jobul pe care il avea, pentru a se implica într-un proiect pe care îl creştea de mai multă vreme
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Ce imagini! Apariția decoltată şi transparentă a celei mai frumoase jurnaliste sportive din lume
PROSPORT.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe