Pentru prima dată în 48 de zile, ruşii nu au lansat noaptea nicio dronă asupra Ucrainei

Pentru prima dată în 48 de zile, forţele ruse nu au lansat nicio dronă de atac de tip Shahed împotriva Ucrainei, în noaptea de 14 octombrie.

Urmărește
154 afișări
Imaginea articolului Pentru prima dată în 48 de zile, ruşii nu au lansat noaptea nicio dronă asupra Ucrainei

Pentru prima dată în 48 de zile, ruşii nu au lansat noaptea nicio dronă asupra Ucrainei

Colonelul Yuriy Ihnat, şeful interimar al Departamentului de comunicaţii al Comandamentului Forţelor Aeriene, a confirmat acest lucru într-un comentariu pentru ArmyInform, relatează Ukrinform.

Forţele aeriene nu au comentat încă posibilele motive ale inactivităţii bruşte din partea inamicului.

Potrivit Forţelor Aeriene Ucrainene, trupele ruse au lansat în medie 44 de drone Shahed pe teritoriul Ucrainei în fiecare zi, în luna septembrie.

La 9 octombrie, Forţele de apărare ucrainene au lovit o bază de stocare a dronelor Shahed în regiunea Krasnodar din Rusia. Potrivit informaţiilor disponibile, aproape 400 de drone de atac erau depozitate acolo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici