- Home
- Externe
- LONDRA, (17.04.2017, 14:38)
- Mircea Olteanu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Peste 12 persoane au suferit ARSURI, după ce ar fi intrat în contact cu o substanţă toxică la Londra
Cel puţin douăsprezece persoane au suferit arsuri, după ce ar fi intrat în contact cu o presupusă substanţă toxică într-un club din Londra, au anunţat autorităţile, care au precizat că aproximativ 400 de participanţi la o petrecere organizată în club au fost evacuaţi, potrivit The Guardian.
Urmărește
2647 afișări
Peste 12 persoane au suferit arsuri, după ce ar fi intrat în contact cu o substanţă toxică la Londra
Serviciul de ambulanţă din Londra a transmis că zece pacienţi au fost transportaţi la spital cu arsuri uşoare, iar alte două persoane cu răni similare s-au prezentat la o unitate medicală.
Rănile suferite de victime nu sunt de natură să le pună vieţile în pericol, au precizat autorităţile.
Un purtător de cuvânt al Poliţiei a comunicat că mai multe echipaje au fost trimise la un local de pe strada Sidworth din districtul londonez Dalston, după ce mai multe persoane au semnalat că ar fi fost expuse unei substanţe toxice.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
Serviciul de pompieri a transmis că "singurele informaţii disponibile arată că o substanţă corozivă necunoscută a fost aruncată în incinta clublui de noapte".
Clubul Mangle E8, unde a avut loc incidentul, se află în incinta unei foste spălătorii industriale.
În urma testelor s-a stabilit că este vorba de "o substanţă acidă", a anunţat un reprezentant al Serviciului de pompieri.
Poliţia a transmis că incidentul nu pare să aibă legătură cu terorismul.
Numărul incidentelor violente în care s-au folosit substanţe corozive a crescut semnificativ în ultimii ani, unii experţi sugerând că grupurile infracţionale au început să folosească acid pentru că riscul unei inculpări este mai redus decât în cazul unui atac cu cuţitul.
În anul 2016 au fost înregistrate 454 de agresiuni în cursul cărora s-au folosit substanţe corozive, faţă de 261 de astfel de infracţiuni în anul precedent.
Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii incidentului.
Citeşte şi: Germania respectă dreptul cetăţenilor turci de a decide în privinţa propriei constituţii
Citeşte şi: Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe: Rusia speră ca SUA să nu acţioneze în mod UNILATERAL împotriva Coreei de Nord
Citeşte şi: Fostul preşedinte al Coreei de Sud a fost pus sub ACUZARE în mod oficial, într-un dosar de corupţie
Citeşte şi: Comisia Europeană solicită Turciei să ajungă la un consens naţional privind sistemul prezidenţial
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Citește pe alephnews.ro: Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Jennifer Lopez dezvăluie „dificultățile” pe care le întâmpină ca părinte care are gemeni: „Vrei să dai tot ce ai mai bun pentru ei. Vrei să îi ridici”
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe