Poliţia sârbă a identificat victimele incidentului produs în satul Jabukovaţ

Poliţia sârbă a identificat cele nouă persoane ucise vineri de un bărbat înarmat cu o puşcă de vânătoare, în satul Jabukovaţ, situat în apropiere de graniţa cu România, relatează postul de radio B92, în pagina electronică.

Urmărește
3 afișări

Poliţia a identificat victimele ca fiind Draginja Borongici, în vârstă de 55 de ani, Branislav Borongici, de 58 de ani, Persa Bankovici, de 37 de ani, Veljko Georgevici, în vârstă de 58 de ani, Dragan Georgevici, de 22 de ani, Srgean Bagikici, 15 ani, Anika Ciogici, 45 de ani, Marina Kutkurenovici, 75 de ani, şi Branislav Badejevici, 30 de ani.

Toate victimele vor fi înhumate duminică. Locuitorii din Jabukovaţ, încă şocaţi de incident, au declarat că Radosavljevici avea şi înainte probleme de comportament, adăugând însă că nimeni nu putea anticipa o astfel de tragedie.

Incidentul a avut loc în satul Jabukovaţ, în apropiere de Negotin, când un bărbat identificat drept Nikola Radosavljevici a deschis focul la întâmplare cu o puşcă de vânătoare, provocând moartea a nouă persoane, patru femei şi cinci bărbaţi, şi rănirea altor două.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici