Premierul slovac crede că există o mare probabilitate ca războiul din Ucraina să se încheie rapid

  • Premierul slovac Robert Fico crede că există o mare probabilitate ca războiul din Ucraina să se încheie în curând.
  • Agenţia de presă a Republicii Slovace l-a citat miercuri înainte de plecarea acestuia la un summit al UE.
  • La întâlnire, Volodimir Zelenski a fost invitat să prezinte „Planul său de victorie”.
Urmărește
649 afișări
Imaginea articolului Premierul slovac crede că există o mare probabilitate ca războiul din Ucraina să se încheie rapid

Premierul slovac Robert Fico crede că există o mare probabilitate ca războiul din Ucraina să se încheie în curând, susţine agenţia de presă TASR, preluată de Reuters.

„Probabilitatea ca războiul din Ucraina să se încheie este mare pe termen scurt. Aştept un indiciu mâine, pentru că deodată apare subiectul unei invitaţii pentru Ucraina la NATO”, a declarat Fico într-o comisie parlamentară.

Declaraţia a fost făcută înainte de plecarea lui Fico la un summit al Uniunii Europene la care preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a fost invitat să prezinte „Planul său de victorie”.

Fico este unul dintre liderii europeni care s-a împotrivit acordării de ajutor militar Ucrainei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici