Preşedintele israelian propune un al doilea armistiţiu în Gaza pentru recuperarea ostaticilor

Preşedintele Israelului, Isaac Herzog, a exprimat disponibilitatea de a face un nou armistiţiu în Gaza, pentru a recupera ostatici deţinuţi de Hamas şi spre a permite ca mai multe ajutoare să ajungă în teritoriul palestinian.

Urmărește
271 afișări
Imaginea articolului Preşedintele israelian propune un al doilea armistiţiu în Gaza pentru recuperarea ostaticilor

Preşedintele israelian, Isaac Herzog, a exprimat marţi disponibilitatea ţării sale de a intra într-un alt armistiţiu în Gaza, mediat de străini, pentru a recupera ostaticii deţinuţi de Hamas şi pentru a permite ca mai multe ajutoare să ajungă în teritoriul palestinian, notează Reuters.

"Israelul este pregătit pentru o altă pauză umanitară şi pentru un ajutor umanitar suplimentar pentru a permite eliberarea ostaticilor", a declarat Herzog, într-o reuniune cu ambasadori ai mai multor state. Iar responsabilitatea aparţine în totalitate liderilor Hamas, a adăugat Herzog.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici