Preşedintele Turciei condamnă „atacul josnic” şi laudă forţele de securitate

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a descris evenimentele de miercuri după-amiază din nortul Ankarei drept „un atac josnic care vizează supravieţuirea ţării noastre, pacea naţiunii noastre şi iniţiativele noastre de apărare care sunt simbolul idealului nostru de Turcie pe deplin independentă”.

Urmărește
815 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Turciei condamnă „atacul josnic” şi laudă forţele de securitate

Erdogan, citat de Sky News, laudă forţele de securitate, care „au intervenit rapid şi au neutralizat teroriştii”.

„Naţiunea noastră ar trebui să ştie că mâinile murdare care se întind spre Turcia vor fi cu siguranţă rupte; nicio structură, nicio organizaţie teroristă, niciun focar malefic care vizează securitatea noastră nu îşi va putea atinge obiectivele”, a spus el.

„Lupta noastră împotriva tuturor tipurilor de ameninţări teroriste şi a susţinătorilor acestora va continua cu determinare, hotărâre şi într-o manieră multidimensională”.

El a mai spus că se va ruga pentru cei patru morţi în atac - şi le doreşte o recuperare rapidă celor 14 răniţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici