Prima reacţie a lui Donald Trump, după tentativa de asasinat: Sunt bine! / Biden, „uşurat” că Trump a scăpat nevătămat

  • Preşedintele SUA, Joe Biden, s-a declarat „uşurat” să audă că Donald Trump a scăpat nevătămat în urma tentativei de asasinat, scrie CNN.
  • Trump a scris că este bine şi nevătămat.
Urmărește
718 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie a lui Donald Trump, după tentativa de asasinat: Sunt bine! / Biden, „uşurat” că Trump a scăpat nevătămat

Prima reacţie a lui Donald Trump, după tentativa de asasinat: Sunt bine! / Biden, „uşurat” că Trump a scăpat nevătămat

„Am fost informat de echipa mea cu privire la ceea ce poliţia federală investighează astăzi ca o posibilă tentativă de asasinare a fostului preşedinte Trump. Un suspect se află în custodie şi felicit Serviciul Secret şi partenerii săi din cadrul forţelor de ordine pentru vigilenţa şi eforturile lor de a-l proteja pe fostul preşedinte şi pe cei din jurul său. Sunt uşurat că fostul preşedinte este nevătămat”, a scris Biden în declaraţie.

El a condamnat, de asemenea, violenţa politică sau „orice violenţă” şi a spus că şi-a instruit echipa să se asigure că Secret Service are toate resursele necesare pentru a-l proteja pe fostul preşedinte.

„Aşa cum am spus de mai multe ori, nu există loc pentru violenţa politică sau pentru orice violenţă în ţara noastră şi am cerut echipei mele să continue să se asigure că Secret Service dispune de toate resursele, capacităţile şi măsurile de protecţie necesare pentru a asigura siguranţa continuă a fostului preşedinte”, a adăugat el.

Într-un e-mail de strângere de fonduri la câteva ore după incident, Trump a spus: „Au fost focuri de armă în apropierea mea, dar înainte ca zvonurile să înceapă să scape de sub control, am vrut să auziţi mai întâi: SUNT ÎN SIGURANŢĂ ŞI BINE!”

„Nimic nu mă va opri. Nu mă voi preda niciodată!”, a spus fostul preşedinte.

Trump se afla la o distanţă între 270 şi 450 de metri de atacator.

Secret Service a intervenit în urma unor împuşcături în apropierea lui Donald Trump, în timp ce acesta părăsea clubul său de golf din West Palm Beach, Florida.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici