Prima reacţie a lui Joe Biden după ce Donald Trump şi-a anunţat vicepreşedintele

  • Donald Trump l-a ales luni pe senatorul J.D. Vance pentru a fi candidat la funcţia de vicepreşedinte, la începutul convenţiei naţionale din Milwaukee.
  • Reacţia preşedintelui SUA, Joe Biden, a venit în câteva minute.
Urmărește
2822 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie a lui Joe Biden după ce Donald Trump şi-a anunţat vicepreşedintele

Prima reacţie a lui Joe Biden după ce Donald Trump şi-a anunţat vicepreşedintele

"În calitate de vicepreşedinte, J.D. va continua să lupte pentru Constituţia noastră, să fie alături de trupele noastre şi va face tot posibilul să mă ajute să fac AMERICA MARE DIN NOU", a scris Trump pe platforma sa Truth Social.

Convenţia Partidului Republican de patru zile are loc în centrul oraşului Milwaukee, la două zile după ce Trump a supravieţuit unei tentative de asasinat în Pennsylvania şi la câteva ore după ce a obţinut o victorie juridică majoră atunci când un judecător federal a respins una dintre urmăririle penale ale lui Trump.

Trump urmează să accepte în mod oficial nominalizarea partidului joi şi îl va înfrunta pe preşedintele democrat Joe Biden în alegerile din 5 noiembrie.

Reacţia lui Biden

"Iată care este treaba cu J.D. Vance. El vorbeşte mult despre oamenii care muncesc. Dar acum, el şi Trump vor să crească impozitele pentru familiile din clasa de mijloc, în timp ce promovează mai multe reduceri de taxe pentru cei bogaţi. Ei bine, eu nu intenţionez să îi las", a scris preşedintele SUA, Joe Biden, pe platforma X. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici