Publicaţia The New York Times o susţine pe Kamala Harris pentru preşedinţia SUA: „Singura alegere patriotică”

  • Echipa editorială a ziarului The New York Times (NYT) a anunţat luni că o susţine pe vicepreşedinta Kamala Harris în cursa pentru Casa Albă.
  • Ziarul o consideră pe democrată „singura alegere patriotică pentru funcţia de preşedinte”.
Urmărește
166 afișări
Imaginea articolului Publicaţia The New York Times o susţine pe Kamala Harris pentru preşedinţia SUA: „Singura alegere patriotică”

Publicaţia The New York Times o susţine pe Kamala Harris pentru preşedinţia SUA: „Singura alegere patriotică”

Comitetul editorial al publicaţiei NYT a anunţat luni, prin intermediul unui articol semnat, că o susţine pe democrata Kamala Harris pentru funcţia de preşedinte al SUA, scrie POLITICO.

Articolul semnat de echipa editorială o numeşte pe Kamala Harris un „funcţionar public dedicat” care este „mai mult decât o alternativă necesară”. Consiliul se concentrează pe planurile lui Harris pentru economie, sănătate, politică externă şi imigraţie ca motive pentru alegerea ei.

Pe de altă parte, comitetul editorial punctează faptul că „Donald Trump nu este potrivit pentru a fi preşedinte - ar trebui să fie suficient pentru orice alegător căruia îi pasă de sănătatea ţării noastre şi de stabilitatea democraţiei noastre pentru a-i refuza realegerea”.

„Din acest motiv, indiferent de dezacordurile politice pe care alegătorii le-ar putea avea cu ea, Kamala Harris este singura alegere patriotică pentru funcţia de preşedinte”, se arată în articolul semnat de o echipă de jurnalişti de opinie.

În plus, aceştia au mai subliniat faptul că au existat unele aspecte pozitive în timpul primului mandat al lui Trump, însă „chiar şi atunci când obiectivul general al fostului preşedinte ar fi putut avea merite, incompetenţa sa operaţională, temperamentul său mercurian şi nesăbuinţa sa totală au condus adesea la rezultate negative”.

Alegerile prezidenţiale din SUA sunt programate în data de 5 noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici