LIVE TEXT  Războiul din Ucraina, ziua 965. Germania avertizează că Rusia ar putea ataca NATO până în 2030 / Procurorul general al Ucrainei: Brazilia trebuie să îl aresteze pe Putin dacă participă la G20

  • Zelenski: Rusia intenţionează să implice Coreea de Nord în războiul din Ucraina din această toamnă
  • Procurorul general al Ucrainei: Brazilia trebuie să îl aresteze pe Putin dacă participă la G20
Urmărește
679 afișări
Imaginea articolului Războiul din Ucraina, ziua 965. Germania avertizează că Rusia ar putea ataca NATO până în 2030 / Procurorul general al Ucrainei: Brazilia trebuie să îl aresteze pe Putin dacă participă la G20

Războiul din Ucraina, ziua 965. Germania avertizează că Rusia ar putea ataca NATO până în 2030 / Procurorul general al Ucrainei: Brazilia trebuie să îl aresteze pe Putin dacă participă la G20

UPDATE Atac rusesc cu rachete în Nikolaiev: 16 persoane au fost rănite

UPDATE Procurorul general al Ucrainei: Brazilia trebuie să îl aresteze pe Putin dacă participă la G20

Brazilia este obligată să îl aresteze pe preşedintele rus Vladimir Putin dacă acesta participă la summitul G20 de la Rio de Janeiro de luna viitoare, a declarat procurorul general al Ucrainei, Andrii Kostin, pentru Reuters.

Curtea Penală Internaţională a emis un mandat de arestare pe numele lui Putin, fiind acuzat, printre altele, pentru deportarea ilegală a copiilor ucraineni în Rusia. Brazilia este membră a CPI şi, în aceste condiţii, trebuie să îl aresteze pe Putin dacă intră în ţară.

UPDATE Zelenski: Rusia intenţionează să implice Coreea de Nord în războiul din Ucraina din această toamnă

Rusia intenţionează să implice direct Coreea de Nord în războiul împotriva Ucrainei în această toamnă şi iarnă, a declarat preşedintele Volodimir Zelenski pe 14 octombrie, citând date ale serviciilor de informaţii.

Anunţul vine la o zi după ce liderul de la Kiev a avertizat cu privire la o „alianţă tot mai puternică” între Moscova şi Phenian.

Germania avertizează că Rusia ar putea ataca NATO până în 2030

Şeful serviciilor de informaţii germane, Bruno Kahl, a avertizat pe 14 octombrie că Rusia ar putea atinge puterea militară necesară pentru a ataca NATO până în 2030, potrivit The Kyiv Independent.

Obiectivele principale ale Rusiei, a declarat el, includ înlăturarea SUA din Europa, retragerea graniţelor NATO la nivelul anilor '90 şi crearea unei „sfere de influenţă ruseşti” pentru a susţine o „nouă ordine mondială.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici