- Home
- Externe
- (28.08.2023, 20:17)
- Alexandru Stan
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
LIVE-TEXT Războiul din Ucraina, ziua 551. Armata ucraineană afirmă că a eliberat o aşezare strategică din sud-estul ţării / Rusia susţine că a doborât două drone ucrainene în peninsula Crimeea / Corupţia devine act de înaltă trădare naţională în Ucraina / Întâlnirea Putin-Erdogan, confirmată de ruşi / Nu s-a stabilit data înmormântării lui Prigojin
- Ucraina afirmă că a eliberat o aşezare strategică din sud-estul ţării.
- Corupţia în Ucraina ar putea fi catalogată drept ,,înaltă trădare naţională" pe durata războiului cu Rusia.
- Zelenski declară că Ucraina riscă să piardă sprijinul unor „puteri majore” dacă câmpul de luptă se mută pe teritoriul rus
Urmărește
10111 afișări
Volodimir Zelenski, Facebook
UPDATE 23:00 Victorie strategică anunţată de Ucraina
UPDATE 22:00 Un colonel al Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) a fost găsit mort în biroul său din Kiev
Un colonel al Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) a fost găsit mort în biroul său din Kiev. Acest lucru a fost raportat de Rbc-Ucraina, citând surse ale oamenilor legii. Serviciul de presă al SBU a spus că circumstanţele morţii ofiţerului de informaţii sunt investigate în cadrul unui dosar penal aflat în derulare la detectivii Poliţiei Naţionale a Ucrainei.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Marcel Ciolacu rămâne Premierul României
-
Moşteanu: USR nu va vota guvernul Ciolacu 2
-
Promisiuni: Guvernul Ciolacu 2 vrea să majoreze contribuţia la Pilonul II de pensii private de la 4,75% la 6% în patru ani şi să majoreze suma deductibilă pentru Pilonul III
-
Ciolacu, după ce a fost desemnat premier: Românii au nevoie de stabilitate
UPDATE 21:00 Putin nu va participa la G20 în perioada 9-10 septembrie, Lavrov îi va lua locul
Preşedintele rus Vladimir Putin nu va participa la summitul G20 de luna viitoare, din India, dar îl va trimite în schimb pe ministrul său de externe Serghei Lavrov. New Delhi şi Moscova au menţinut legături strânse încă din epoca Războiului Rece, iar Rusia rămâne cel mai mare furnizor de arme al Indiei. India, la rândul ei, a evitat orice condamnare explicită a Rusiei după invadarea Ucrainei, în ciuda întăririi legăturilor sale de securitate cu Statele Unite. În martie, Curtea Penală Internaţională a anunţat că a emis un mandat de arestare pentru Vladimir Putin sub acuzaţia de crime de război pentru deportarea copiilor ucraineni. India nu este o ţară semnatară a Curţii Penale Internaţionale.
UPDATE 20:00 Nu s-a stabilit o dată pentru înmormântarea lui Prigojin
La câteva zile după moartea şefului mercenarilor ruşi ai lui Wagner, Evgheni Prigojin, data înmormântării sale rămâne neclară. „Încă nu am nicio informaţie despre înmormântare”, a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov. Oficialul a fost întrebat despre înmormântarea celor zece victime ale accidentului aviatic de miercurea trecută. „Odată ce decizia va fi luată, probabil că va fi făcută publică”, a adăugat Peskov. Avionul care transporta Prigojin s-a prăbuşit la jumătatea distanţei dintre Moscova şi Sankt Petersburg,, în regiunea Tver. Cauzele prăbuşirii nu au fost încă clarificate oficial.
UPDATE 19:00 Ministerul Apărării britanic: Rusia a anulat exerciţiile cu Belarus
Rusia pare să-şi fi anulat exerciţiile strategice anuale cu „Zapad” (vestul) Belarus, a declarat Ministerul britanic al Apărării, invocând drept motiv „lipsa de soldaţi şi de mijloace disponibile”. Manevrele „considerate a fi punctul culminant al pregătirii militare a anului”, au fost programate, ca în fiecare an, în septembrie, din 2021, când la exerciţii au participat 200.000 de militari. „De asemenea, este posibil ca prezentarea sclipitoare a exerciţiilor” să declanşeze, potrivit Moscovei, critici interne, având în vedere situaţia de pe frontul din Ucraina”.
UPDATE 18:40 Ucraina: a doua navă de cereale a sosit la Istanbul, în ciuda blocajului
O a doua navă de marfă care părăseşte Ucraina după încheierea acordului cu cereale a sosit la Istanbul, în ciuda blocadei ruseşti, potrivit site-urilor de transport maritim. Vrachierul Primus, arborând pavilion liberian, a navigat de-a lungul coastelor României şi Bulgariei, ambele aliate NATO, după ce a părăsit ieri Odesa. După încheierea acordului privind exporturile de cereale ucrainene, pe care Rusia nu a vrut să-l reînnoiască, Moscova ameninţă că va ataca navele care părăsesc Ucraina din Marea Neagră.La începutul lunii august, a tras focuri de avertizare asupra unei marfă a unei nave aparţinând unei companii turceşti care era în drum spre Izmail, un port la Dunăre din sudul Ucrainei. Prima navă de marfă care a folosit noile rute la Marea Neagră, o navă container sub pavilion Hong Kong, a plecat din Odesa săptămâna trecută şi a ajuns şi la Istanbul. Important exportator de cereale şi petrol, Ucraina caută să stabilească noi rute pentru transportul cerealelor din recolta acestei toamne. Ucraina depinde în prezent de rutele terestre şi de un port fluvial de mică adâncime, ceea ce limitează sever volumul exporturilor de cereale. Turcia încearcă să revigoreze acordul iniţial, sperând să îl folosească ca punct de plecare pentru orice discuţii de pace dintre Kiev şi Moscova.
UPDATE 18:30 Kiev: evacuarea copiilor din Zaporojie, obligatorie
Autorităţile ucrainene vor anunţa astăzi evacuarea obligatorie a copiilor din două raioane aflate în regiunea de sud-est a Zaporojie, aproape de zonele din prima linie în care se duc luptele. Acest lucru a fost declarat de vicepremierul pentru Reintegrarem Irina Vereşciuk, la televiziunea publică ucraineană, citată de Rbc-Ucraina. „Astăzi, vom avea o şedinţă, se va anunţa evacuarea obligatorie a copiilor din două raioane ale regiunii Zaporojie, Vasilivski şi Pologivski. Trebuie să evacuăm cinci aşezări, 54 de copii”, a spus ea. Între timp, a precizat Vereşciuk, în districtul Kupiansk, din regiunea Harkov, evacuarea obligatorie a minorilor este deja în curs. În plus, în regiunea Doneţk există încă 89 de copii care trebuie duşi într-un loc mai sigur.
UPDATE 18:10 Kiev: explozie la sediul poliţiei din Energodar
O altă explozie a avut loc la sediul poliţiei din oraşul Energodar, ocupat de ruşi şi despre care se ştie că găzduieşte centrala Zaporojie. Serviciul de informaţii al Ministerului Apărării de la Kiev (Gur) a transmis pe canalul său de Telegram prin publicarea videoclipului. Cartierul general urma să fie folosit de trupele lui Kadîrov. „Numărul de kadyroviţi morţi şi răniţi este în curs de stabilire”, scrie Gur.
UPDATE 18:00 Moscova: rachetele şi dronele ucrainene au doborât din Crimeea
Ministerul rus al Apărării a declarat în această dimineaţă că forţele ucrainene au încercat să lovească Crimeea, care este anexată Rusiei din 2014, cu o rachetă de croazieră şi cu două drone, dar au fost doborâte. Într-o declaraţie citată de agenţia Tass, ministerul precizează că atacurile au avut loc în jurul orei 11.30, ora locală. Anterior, Filiala Specială a Forţelor Ucrainene (Sof) a susţinut pe canalul său de Telegram că a lovit cu drone poziţiile Gărzii de Coastă Ruse a Flotei Mării Negre din Perevalne - Crimeea, provocând un număr necunoscut de morţi şi de răniţi.
UPDATE 17:30 Premoniţie asupra morţii
UPDATE 17:20 Kadîrov ameninţă Suedia şi Danemarca pentru arderea Coranului
Liderul cecen Ramzan Kadîrov a ameninţat că va invada Suedia şi Danemarca pentru că a permis arderea Coranului. „Să terminăm cu Ucraina şi să continuăm cu acele ţări care insultă Coranul. Sunt sută la sută sigur că vom câştiga”, a spus el într-un videoclip relansat de Visegrad 24.
UPDATE 17:10 Mass-media turcă: posibilă călătorie a lui Erdogan la Moscova pe 8 septembrie
Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan ar putea zbura la Moscova pe 8 septembrie, pentru a se întâlni cu preşedintele rus Vladimir Putin, scrie presa turcă după ce a fost dezvăluită de agenţia Bloomberg, potrivit căreia Erdogan ar zbura la Putin înainte de a merge la Delhi, India, unde G20 este programat pe 9 şi pe 10 septembrie. Bloomberg citează surse din rândul oficialilor turci. Erdogan îl aştepta pe Putin în Turcia luna aceasta. Erdogan a declarat recent că întâlnirea a fost amânată pentru septembrie, fără a preciza totuşi unde va avea loc, pentru a reitera apoi importanţa menţinerii viu a dialogului dintre Rusia şi Ucraina şi evitarea acţiunilor care ar putea favoriza o escaladare a tensiunii. Erdogan a promis că Turcia îşi va continua eforturile de a încuraja dialogul între părţile aflate în conflict şi l-a trimis săptămâna trecută pe ministrul de externe Hakan Fidan la Kiev. Fidan va merge şi la Moscov, în septembrie.
UPDATE 17:00 Michel: pentru a fi mai puternică, UE trebuie să se extindă
„Suntem mulţumiţi de o UE care se limitează la gestionarea crizelor sau vrem să fim un jucător global care modelează viitorul? Suntem resemnaţi cu o lume bipolară conflictuală sau vrem să contribuim la construirea unei lumi multipolare ancorate în cooperarea globală? Vrem să fim mai influenţi pentru a modela o lume mai bună şi vrem să fim mai puternici pentru a fi un aliat mai puternic. Şi pentru a fi mai puternică şi mai sigură, UE trebuie să întărească legăturile. De aceea a sosit momentul să facem faţă provocării extinderii”. Acest lucru a fost declarat de preşedintele Consiliului European, Charles Michel, într-o vizită în Slovenia.
UPDATE 16:40 Kuleba s-a întâlnit cu omologul ceh Lipavski: se discută calea Kievului către UE
Ministrul ucrainean de externe Dmitro Kuleba s-a întâlnit cu omologul său ceh, Jan Lipavski, cu care a discutat despre calea Ucrainei către UE şi NATO. Ministrul ucrainean a scris pe platforma X, publicând un videoclip al momentului. „Este o plăcere să-l cunosc pe Jan Lipavski şi să-i mulţumesc că m-a invitat să mă adresez astăzi ambasadorilor cehi. Diplomaţiile ucrainene şi cehe lucrează mână în mână pentru a apăra libertatea, pentru a avansa Ucraina către UE şi NATO, pentru a consolida legăturile cu naţiunile africane şi alte priorităţi comune”, a scris Kuleba.
UPDATE 16:30 Macron: Franţa exclude posibilitatea participării directe la războiul Ucrainei împotriva agresiunii ruse
Franţa „exclude posibilitatea participării directe la războiul Ucrainei împotriva agresiunii ruse”, a afirmat preşedintele Emmanuel Macron la conferinţa anuală a ambasadorilor, adăugând că Parisul încearcă „să evite orice escaladare a conflictului ucrainean”. În acelaşi timp, preşedintele francez a menţionat că „Uniunea Europeană oferă Ucrainei asistenţă maximă în sfera umanitară şi economică, precum şi în materie de aprovizionare cu arme”. Macron a mai subliniat că „Rusia nu ar trebui să câştige acest război, sub nicio circumstanţă”.
UPDATE 16:00 Polonia, Lituania, Letonia şi Estonia cer Belarusului ca Wagner să plece
Miniştrii de interne ai Poloniei, Lituaniei, Letoniei şi Estoniei s-au întâlnit la Varşovia pentru a discuta despre situaţia de la graniţa cu Belarus. „L-am rugat pe Lukaşenko ca grupul Wagner să părăsească Belarus imediat”, a declarat ministrul polonez de Interne Mariusz Kaminski, adăugând că al doilea lucru necesar pentru a stabiliza situaţia de la graniţă este, în opinia lor, că „imigranţii ilegali adunaţi acolo de serviciile din Belarus să părăsească imediat zona de frontieră” şi că „autorităţile din Belarus îi trimit înapoi în ţările lor de origine”. Altfel, statele spun că sunt gata să închidă graniţa.
UPDATE 15:40 Kiev: 67% din componentele dronelor ruseşti sunt chineze
Principalul furnizor al componentelor electronice ale dronelor pe care ruşii le folosesc pentru a ataca Ucraina este China: aşa reiese dintr-un raport al grupului de experţi Yermak-McFaul care studiază sancţiunile, potrivit Rbc-Ucraina. Raportul se referă la dronele iraniene Shahed-136/131, cele ruseşti Lancet şi Orlan-10: China, subliniază grupul, reprezintă 67% din livrări, dintre care 17% trec prin Hong Kong. Printre alte ţări, Turcia furnizează 5% din componente şi Emiratele Arabe Unite 2%. În plus, componentele fabricate în Japonia, Coreea de Sud, Elveţia şi alte ţări au fost găsite în drone.
UPDATE 15:30 Arhiepiscopul Kievului: 24.000 de ucraineni dispăruţi, 7 mii de soldaţi
În Ucraina sunt 24.000 de dispăruţi, 7.000 sunt militari. Pe 30 august, comunitatea mondială sărbătoreşte Ziua internaţională a persoanelor dispărute. În ajunul zilei, arhiepiscopul Kievului, Sviatoslav Şevciuk, a făcut cunoscut că „conform informaţiilor pe care le-am obţinut astăzi de la autorităţile ucrainene, numărul cetăţenilor ucraineni dispăruţi se ridică la 24.000 de persoane, dintre care circa 7.000 sunt militari. În ceea ce priveşte aceşti 7.000 de soldaţi ştim că 65% sunt încă în viaţă; restul probabil au murit, dar nici nu sunt disponibile informaţii sigure despre moartea lor. Soarta a mii de ucraineni rămâne învăluită într-o incertitudine aproape totală”. Şevciuck face apel la toate instituţiile internaţionale „care au capacitatea de a efectua căutări ale persoanelor dispărute în Ucraina: ajută-ne să-i găsim pe cei de la care nu mai auzim”.
UPDATE 15:20 Kremlinul confirmă întâlnirea Putin-Erdogan în scurt timp
Kremlinul a confirmat că în curând va avea loc o întâlnire între Vladimir Putin şi Recep Tayyip Erogan. „Întâlnirea va avea loc în curând. Vom face un anunţ oficial”, a declarat purtătorul de cuvânt, Dmitri Peskov. Surse diplomatice turce anticipaseră o discuţie a celor doi lideri la Soci, pe 4 septembrie, pentru a discuta eforturile de a demara acordul privind exporturile de cereale din Ucraina.
UPDATE 15:10 Moscova: Nu există acorduri specifice privind reluarea unui acord de cereale între Rusia, Turcia şi Qatar
Nu există acorduri specifice privind reluarea unui acord cu cereale care implică Rusia, Turcia şi Qatar. Purtătorul de cuvânt al Preşedintelui Federaţiei Ruse, Dmitri Peskov, a declarat reporterilor, adăugând că „sunt pe masă diverse opţiuni, dar în acest moment nu există acorduri substanţiale în această chestiune” şi că discuţiile continuă în diferite formate. Comentând informaţiile de la autorităţile ucrainene, potrivit cărora o a doua navă a intrat în Marea Neagră printr-un coridor temporar organizat de Kiev după încheierea acordului, Peskov a subliniat că „acest lucru nu are nicio legătură cu perspectivele redresării acord asupra grâului, care depind în schimb direct de îndeplinirea substanţială - nu în cuvinte, ci în fapte - a acelor promisiuni şi obligaţii faţă de partea rusă”.
UPDATE 15:00 Bilanţul atacului rusesc asupra regiunii Poltava a crescut la 3 morţi
Salvatorii au găsit cadavrul unei alte persoane sub dărâmăturile unei instalaţii industriale din regiunea Poltava, a anunţat guvernatorul regional Dmytro Lunin.
Acest lucru ridică la trei numărul total de morţi în urma atacului cu rachete efectuat de Rusia în cursul nopţii. Căutările continuă pentru a găsi încă o persoană sub dărâmături, potrivit lui Lunin.
"O mare pierdere pentru noi toţi. Ne exprimăm condoleanţele rudelor şi prietenilor celor decedaţi. Inamicul va fi cu siguranţă pedepsit!", a adăugat oficialul.
UPDATE 14:00 Miniştrii de externe din Rusia şi Turcia se vor întâlni
Serghei Lavrov şi omologul său turc Hakan Fidan vor avea discuţii "în viitorul apropiat", a anunţat agenţia de presă TASS.
Turcia speră să încurajeze Rusia să accepte un nou acord care să permită exportul de cereale din porturile ucrainene de la Marea Neagră.
Kremlinul a declarat că este posibil ca Vladimir Putin să poarte în curând discuţii personale cu Recep Tayyip Erdogan din Turcia pe tema acordului privind cerealele din Marea Neagră şi a altor probleme. Cu toate acestea, nu a fost anunţată încă o dată sau un loc de întâlnire.
UPDATE 13:00 Rusia susţine că a doborât o rachetă în apropiere de Crimeea
Rusiei susţine că a doborât două drone ucrainene deasupra Crimeei. De asemenea, Moscova a declarat că a doborât şi o rachetă ucraineană deasupra Mării Negre, în apropiere de peninsula anexată.
Atacurile asupra Crimeei au devenit din ce în ce mai frecvente în ultimele luni.
UPDATE 12:00 Cel puţin doi morţi după un atac cu rachete ruseşti în regiunea Poltava din Ucraina
Cel puţin două persoane au murit şi alte cinci au fost rănite în urma unui atac cu rachete ruseşti asupra unui sat din regiunea centrală ucraineană Poltava, a declarat luni un oficial ucrainean de rang înalt, citat de CNN.
Andrii Yermak, şeful biroului preşedintelui ucrainean, a declarat că atacul a provocat o explozie la o moară de ulei din satul Hoholeve.
Oficialii locali au declarat că operaţiunile de căutare şi de îndepărtare a molozului sunt în curs de desfăşurare.
Rusia a lansat lovituri în întreaga Ucraină în cursul nopţii, ucigând cel puţin o altă persoană în regiunea Herson din sudul ţării şi avariind locuinţe şi infrastructură în Kryvyi Rih şi în apropiere de Nikopol.
UPDATE 11:00 Ucraina afirmă că a eliberat o aşezare strategică din sud-estul ţării
Ucraina a declarat luni că trupele sale au eliberat aşezarea Robotyne din sud-estul ţării şi că încearcă să avanseze mai departe spre sud în contraofensiva lor împotriva forţelor ruseşti, relatează Reuters.
UPDATE 08:30 Rusia a pierdut 261.310 soldaţi de la începutul războiului
Statul Major General al forţelor armate ucrainene a raportat luni că Rusia a pierdut 261.310 soldaţi în Ucraina de la începutul invaziei.
Acest număr include 490 de pierderi suferite de forţele ruse doar în ultima zi.
Potrivit raportului, Rusia a pierdut, de asemenea, 4.400 de tancuri, 8.562 de vehicule blindate de luptă, 7.866 de vehicule şi rezervoare de combustibil, 5.425 de sisteme de artilerie, 730 de sisteme de rachete cu lansare multiplă, 499 de sisteme de apărare aeriană, 315 avioane, 316 elicoptere, 4.383 de drone şi 18 ambarcaţiuni.
UPDATE 5:05 - Rusia susţine că două drone au fost doborâte
Ministerul rus al Apărării a susţinut că unităţile de apărare aeriană au doborât două drone care zburau deasupra regiunii Breansk în noaptea de 28 august. La scurt timp după aceea, primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a declarat că o altă dronă care zbura deasupra Moscovei a fost distrusă în aceeaşi noapte.
UPDATE 4:19 - Nemulţumirea ruşilor din Crimeea creşte faţă de înrolarea obligatorie în armată
Oamenii care trăiesc în Crimeea ocupată de ruşi sunt din ce în ce mai nemulţumiţi de eforturile armatei ruse de a-i sili să intre în armată, a informat Centrul Naţional de Rezistenţă pe 27 august.
UPDATE 3:29 - 89 de copii sunt în pericol în regiunea Doneţk
Sunt 89 de minori care trăiesc încă în aşezările din prima linie din regiunea Doneţk, a declarat guvernatorul Pavlo Kyrylenko într-o emisiune de televiziune din 27 august, potrivit Suspilne News.
UPDATE 2:09 - Forţele ruse bombardează opt comunităţi din regiunea Sumi
Forţele ruse au atacat opt comunităţi de la graniţa Regiunii Sumi pe 27 august, provocând 171 de explozii, a raportat Administraţia Militară a Regiunii Sumi.
UPDATE 1:09 - Atleta ucraineană Yaroslava Mahuchikh a obţinut titlul de campioană mondială la sărituri în înălţime
Yaroslava Mahuchikh, o atletă de 21 de ani din Nipru, a câştigat medalia de aur la săritura în înălţime la campionatele mondiale de atletism de la Budapesta pe 27 august, a informat ESPN.
UPDATE 00:20 - Georgia permite ucrainenilor să pătrundă pe teritoriul ei
După o şedere de 10 zile în zona neutră de la graniţa dintre Rusia şi Georgia, oficialii georgieni au permis unor şase bărbaţi ucraineni care solicitau azil să intre pe teritoriul Georgiei, a informat organizaţia pentru drepturile omului UnMode pe 27 august.
UPDATE 00:01 - Zelenski declară că Ucraina riscă să piardă sprijinul unor „puteri majore” dacă câmpul de luptă se mută pe teritoriul rus
Ucraina riscă să piardă sprijinul militar din partea unor „puteri majore” dacă câmpul de luptă se mută pe teritoriul rus, a declarat preşedintele Volodimir Zelenski într-un interviu pe 27 august.
Anterior, liderul statului ucrainean era susţinător împătimit al atacurilor ucrainene asupra teritoriului Federaţiei Ruse, în special a bazelor militare ruseşti şi aerodromurilor ce conţin arme de rază lungă îndreptate împotriva ţintelor civile şi militare din Ucraina.
Pe de altă parte, Zelenski militează în continuare bombardarea trupelor ruse şi a bazelor militare ruseşti din teritoriile ucrainene aflate sub ocupaţie, precum Crimeea, Doneţk şi Lugansk, precum şi a podului Kerci care leagă peninsula crimeeană de Federaţia Rusă.
Însă, regimul dictatorial de la Kremlin revendică aceste teritorii, ca Crimeea, Lugansk şi Donetk, ca teritorii ruseşti.
În ultimele săptămâni, mai multe bombardamente ucrainene cu drone au fost raportate asupra Moscovei, Breansk, Kursk şi Belgorod.
Ştirea iniţială - Kyiv Independent: ,,Corupţia înseamnă Trădare"
Ruşii bombardează regiunea Dnipropetrovsk şi o locuinţă este distrusă, informează guvernatorul Serhii Lysak pe 27 august. Nu au fost victime raportate.
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski propune într-un discurs public la TV echivalarea corupţiei cu trădarea pe durata războiului şi a legii marţiale în vigoare.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Citește pe alephnews.ro: Ciprian Șerban, de la PSD, este șeful Camerei Deputaților. Ilie Bolojan, de la PNL, a fost votat Președinte al Senatului
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Citește și: Japonia anunţă că radioactivitatea apei din mare este sub limite în apropiere de Fukushima
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 13:11
-
astăzi, 12:34