Reacţia ambasadoarei SUA, după atacurile de luni asupra Ucrainei

În urma atacurilor de luni asupra Ucrainei, ambasadoarea Statelor Unite ale Americii la Kiev, Bridget Brink, a spus că Ucraina va continua să fie ajutată să facă faţă invaziei ruse.

Urmărește
5814 afișări
Imaginea articolului Reacţia ambasadoarei SUA, după atacurile de luni asupra Ucrainei

Sursa foto: Departamentul de stat SUA

În urma atacurilor de luni asupra Ucrainei, ambasadoarea Statelor Unite ale Americii la Kiev, Bridget Brink, a declarat că SUA vor continua să sprijine capacitatea Ucrainei de a se apăra împotriva „invaziei brutale”.

„Astăzi, Rusia a lansat un atac masiv asupra Ucrainei, folosind peste 100 de rachete şi 100 de drone, ucigând civili şi vizând reţeaua energetică. Trebuie să ne amintim că Rusia a început acest război acum 2,5 ani. Vom continua să sprijinim capacitatea Ucrainei de a se apăra împotriva acestei invazii brutale de mare anvergură”, a declarat Bridget Brink, pe reţeaua de socializare X (fostul Twitter).

Luni dimineaţă, Kievul şi alte zone din Ucraina au fost sub alertă aeriană, după o serie de atacuri care au început pe parcursul nopţii. În contextul în care atacurile ruseşti au vizat şi regiuni din vestul Ucrainei, în apropiere de graniţa cu Polonia, armata poloneză a decis să activeze avioanele de vânătoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici