Reacţia artistei Taylor Swift după anularea concertului din Viena: M-a umplut de un nou sentiment de teamă

  • Taylor Swift a reacţionat în urma anulării spectacolelor programate în Viena în urmă cu 2 săptămâni.
  • Artista şi-a exprimat profunda îngrijorare pentru siguranţa fanilor săi.
  • Spectacolele din Viena au fost anulate din cauza unor ameninţări teroriste.
Urmărește
581 afișări
Imaginea articolului Reacţia artistei Taylor Swift după anularea concertului din Viena: M-a umplut de un nou sentiment de teamă

Reacţia artistei Taylor Swift după anularea concertului din Viena: M-a umplut de un nou sentiment de teamă

Cântăreaţa Taylor Swift a reacţionat la două săptămâni după ce spectacolele din Viena – care făceau parte din turneul său în Europa – au fost anulate ca urmare a unor ameninţări teroriste.

În cadrul unei postări pe pagina sa de Instagram, artista a declarat că anularea spectacolului său de la Viena a umplut-o de „teamă” şi „vinovăţie”.

„Anularea spectacolelor noastre din Viena a fost devastatoare. Motivul anulărilor m-a umplut de un nou sentiment de teamă şi de o cantitate imensă de vinovăţie, deoarece foarte mulţi plănuiseră să vină la acele spectacole”, a scris aceasta.

Artista s-a declarat recunoscătoare pentru eforturile depuse de către autorităţi în dejucarea atacului planificat.

„Datorită lor, am jelit concerte şi nu vieţi. Am fost încurajată de dragostea şi unitatea pe care le-am văzut la fanii care s-au unit”, a spus ea în cadrul postării.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Trei concerte care urmau să fie ţinute de Taylor Swift au fost anulate la începutul lunii august, pe fondul unor ameninţării unor atacuri teroriste puse la cale de către simpatizanţi ai Statului Islamic, scrie Deutsche Welle. Trei suspecţi au fost reţinuţi de poliţia austriacă în legătură cu presupusul atac.

Turneul „Eras” s-a încheiat marţi cu cinci spectacole pe stadionul Wembley din Londra şi va continua în SUA în luna octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici