Regele Charles îşi întrerupe tratamentul pentru un turneu oficial în Australia şi Samoa

  • Regele Charles îşi va suspenda temporar tratamentul împotriva cancerului pentru a participa la un turneu regal în Australia şi Samoa, care începe pe 18 octombrie.
  • Aceasta va fi prima sa vizită în Australia ca rege, unde va participa şi la reuniunea şefilor de stat ai Commonwealth-ului în Samoa.
  • În ciuda diagnosticului de cancer, Charles rămâne implicat în îndatoririle regale, susţinând că activităţile în aer liber şi vizitele familiale l-au ajutat să îşi menţină rezistenţa.
Urmărește
132 afișări
Imaginea articolului Regele Charles îşi întrerupe tratamentul pentru un turneu oficial în Australia şi Samoa

Regele Charles îşi întrerupe tratamentul pentru un turneu oficial în Australia şi Samoa

Regele Charles plănuieşte să îşi întrerupă temporar tratamentul împotriva cancerului în timpul unui turneu oficial de nouă zile în Australia şi Samoa, programat să înceapă pe 18 octombrie, conform publicaţiei Mirror. Diagnosticul de cancer a fost pus în februarie, iar Charles a urmat tratamente săptămânale, însă acestea vor fi amânate pe durata turneului, urmând să fie reluate la întoarcerea sa. Aceasta va fi prima sa vizită în Australia ca rege şi va coincide cu participarea sa la Reuniunea şefilor de stat ai Commonwealth-ului în Samoa.

În ciuda diagnosticului, Charles şi-a menţinut un program de lucru intens, motivat de un profund simţ al datoriei. Deşi asistenţii de la palat i-au gestionat programul pentru a-i proteja sănătatea, regele continuă să îşi asume responsabilităţile regale. Cunoscut pentru dragostea sa pentru natură, Charles îşi completează tratamentul cu activităţi în aer liber şi vizite familiale, considerând că acestea i-au consolidat rezistenţa.

Turneul va include ceremonii precum depunerea unei coroane de flori la Memorialul de Război din Australia, întâlniri cu prim-ministrul Anthony Albanese în Canberra şi întrevederi cu renumiţi specialişti australieni în oncologie. De asemenea, Charles şi regina Camilla sunt aşteptaţi să participe la un grătar în Sydney şi să viziteze locuri cunoscute, inclusiv Opera din Sydney.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici