Regizor: ,,Regele Charles al III-lea trebuie să ne dezvăluie adevărul despre extratereştri". Între timp, englezii sunt mai preocupaţi de problemele cauzate de ,,Brexit", poluare şi pandemie

  • Regizorul de filme Mark Christopher Lee declară că regele Charles ar trebui să facă presiuni asupra guvernului pentru a dezvălui adevărul privind extratereştrii.
  • Ministerul Apărării a înregistrat 520 de rapoarte despre OZN până în 2009, când a oprit programul în mod brusc.
  • Britanicii sunt mai preocupaţi însă de problemele economice pe care le traversează Marea Britanie din cauza Brexitului decât de fenomenul OZN şi consideră că au fost înşelaţi de propaganda social media din 2016.
Urmărește
1481 afișări
Imaginea articolului Regizor: ,,Regele Charles al III-lea trebuie să ne dezvăluie adevărul despre extratereştri". Între timp, englezii sunt mai preocupaţi de problemele cauzate de ,,Brexit", poluare şi pandemie

Sky News

Un regizor îi solicită regelui să dezvăluie adevărul despre fenomenul OZN 

Mark Christopher Lee, regizor şi realizator al unui documentar recent despre OZN-uri,  i-a cerut regelui Charles al III-lea să forţeze guvernul Rishi Sunak să spună „adevărul” despre ceea ce ştie Regatul Unit despre viaţa extraterestră.

Această solicitare vine ca urmare a dezbaterilor din cadrul Congresului SUA privind fenomenele de OZN (obiect zburător neidentificat) şi UAP (fenomen aerian neidentificat). 

Au fost raportate 520 de cazuri numai în anul 2009 

Ministerul Apărării din Marea Britanie obişnuia să înregistreze observări asupra fenomenelor cosmice, dar s-a oprit în 2009, susţinând că nu aduce un aport considerabil pentru sistemul de apărare şi că volumul de muncă devenise de necontrolat.

Rapoartele din 2009 au ajuns la peste 520. 

„Regele Charles are un interes pentru OZN-urile transmise lui de tatăl său, regretatul Prinţ Philip . Îi fac apel la Regele nostru să facă presiuni asupra primului ministru Rishi Sunak pentru a dezvălui adevărul despre ceea ce ştie Regatul Unit. De asemenea, trebuie să facă presiuni asupra guvernului SUA şi altor guverne din întreaga lume. Nu este ceva care afectează SUA, ci un fenomen la nivel mondial. Oamenii  merită să cunoască adevărul”, transmite regizorul pentru The Mirror

Britanicii sunt mai preocupaţi de criza economică cauzată de Brexit decât de OZN-uri

Cândva, parlamentarii britanici se întrebau în Camera Comunelor cât de grozavă şi prosperă avea să fie Marea Britanie dacă va scăpa de lanţurile Uniunii Europene şi va deveni independentă. 

 Ajunsă o ţară terţă, afundată în criză economică, mulţi britanici conservatori îşi regretă decizia pentru că au votat ,,Leave". 4

Greg Walter din Winchester, care a votat pentru ieşirea din UE, se simte acum „trădat”, iar săptămâna aceasta a apărut în ziare, declarând: „Ni s-a spus că Brexitul nu va avea un impact asupra vieţii noastre, că va fi doar o chestiune de formalitate. Nu ni s-au oferit niciodată informaţiile corecte cu privire la rezultatul votului”.

Britanicii susţin că au fost minţiţi, la fel ca atunci când fostul premier conservator Boris Johnson i-au minţit în privinţa creşterii bugetului acordat Serviciului Naţional de Sănătate la 350 de milioane de lire sterline pe săptămână, când David Davis a promis un acord de ieşire „fără dezavantaje”, iar Jacob Rees-Mogg a asigurat că facturile la alimente vor scădea. 

57% dintre britanicii chestionaţi într-un sondaj susţin că regretă că au votat pentru ieşirea din Uniunea Europeană. 

Pentru britanici, 23 iunie 2016, va fi numită Ziua Marii Minciuni, la fel cum este considerată data de 6 ianuarie 2021 în America, când Donald Trump a incitat o mulţime să asalteze Capitoliul pe motiv că i-a fost furată preşedinţia.  

,,Din păcate", scrie editorialistul Brian Reade pentru The Mirror,  ,,pe măsură ce oamenii realizează consecinţele ale acelor mari minciuni şi politica este degradată pentru o generaţie, încă există alte milioane de oameni pe ambele părţi ale Atlanticului care încă mai cred în ele". 

În 2018 au fost dezvăluite informaţii despre utilizarea abuzivă a datelor utilizatorilor de Facebook de către un fost angajat al Cambridge Analytica.

Facebook a fost amendat, Mark Zuckerberg a fost audiat, GDPR a fost impus în Uniunea Europeană, dar răul a fost făcut. Peste 17 milioane de britanici au votat pentru ,,Leave" şi doi premieri conservatori au demisionat până când Boris Johnson a făcut ca Brexitul să intre în vigoare în 2020. 

Consecinţele catastrofale ale Brexitului, combinate cu efectele pandemiei din acel an, au făcut ca economia Marii Britanii să se prăbuşească.  Peste 14 milioane de britanici, precum şi 4.500.000 de copii, trăiesc la limita sărăciei. 

O treime dintre britanici cred că pandemia a fost o ,,făcătură" şi neagă efectele poluării 

Potrivit unui articol de pe The Guardian din iunie, mai sunt conservatori care sunt ,,brexiteri" convinşi ce refuză să vadă realitatea şi preferă să arunce vina pe pandemie, sau mai bine spus, pe ,,elitele globaliste" care ar fi fost în spatele ,,farsei pandemice". 

Într-adevăr, pandemia a condus la efecte catastrofale pentru economia globală. 

Marea Britanie găzduieşte milioane de oameni care cred în teoriile conspiraţiei, aproape un sfert din populaţie crezând că Covid-19 a fost probabil sau cu siguranţă o farsă, au relevat sondajele.

Aproximativ o treime din populaţie este convinsă că criza costului vieţii este un complot guvernamental de a controla publicul, iar proiectul ecologist „oraşele de 15 minute”  ar fi o altă încercare de a creşte mersul pe jos în cartiere, un şiretlic de supraveghere guvernamentală, promovând automobilele electrice autonome ce sunt constant monitorizate şi uşor de oprit de poliţie în locul celor cu combustibili. 

O altă teorie este cea de natură rasială – ideea că englezii albi şi creştini sunt înlocuiţi de imigranţi non-albi şi non-creştini (indieni, pakistanezi, sud-africani). 

Statisticile oficiale arată că  228.000 de oameni în Marea Britanie au murit din cauza pandemiei, majoritatea pentru că au refuzat să se protejeze sau să se vaccineze. 

Studiile arată că mortalitatea cauzată de smog este o problemă scăpată de sub control în Marea Britanie.

Poluarea aerului provocată de om în Marea Britanie provoacă între 28.000 şi 36.000 de decese în fiecare an.

Până în 2025, se estimează că poluarea aerului va costa Serviciul Naţional de Sănătate 1,6 miliarde de lire sterline. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici