- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Reîntoarcerea turismului în Europa: Ce frontiere se vor redeschide
- Câteva ţări europene îşi vor redeschide frontierele începând cu marţi, 16 iunie.
- Printre aceste ţări se numără Germania, dar şi Austria, care plănuieşte să redeschisă graniţa cu Italia, una dintre cele mai afectate ţări din Europa. În plus, Spania îşi va redeschide graniţele de pe 1 iulie, însă restricţiile asupra punctelor de frontieră cu Portugalia vor fi ridicate pe 22 iunie.
Reîntoarcerea turismului în Europa: Ce frontiere se vor redeschide
În condiţiile în care criza generată de coronavirus pare să fie ţinută sub control, câteva ţări europene îşi vor redeschide frontierele începând cu marţi, 16 iunie.
Printre aceste ţări se numără Germania, dar şi Austria, care plănuieşte să redeschisă graniţa cu Italia, una dintre cele mai afectate ţări din Europa. În plus, Spania îşi va redeschide graniţele de pe 1 iulie, însă restricţiile asupra punctelor de frontieră cu Portugalia vor fi ridicate pe 22 iunie.
ULTIMELE ȘTIRI
-
România se alătură pe deplin spațiului Schengen începând cu ianuarie 2025
-
Alegeri prezidenţiale 2024. Ce arată cele mai recente sondaje publicate. Cine ar putea intra în turul doi
-
Bucureştenii decid viitorul oraşului: Referendum crucial în aceeaşi zi cu alegerile prezidenţiale. Iată ce trebuie să ştii
-
Euro a scăzut la cel mai jos nivel din 2022 din cauză că pieţele se aşteaptă la o nouă scădere de dobândă. Din păcate şi din economia reală vin veşti proaste: sectorul privat din zona euro a scăzut dintr-o dată şi se duce înspre contracţie
Impactul economic al pandemiei de coronavirus va fi uriaş. Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE) se aşteaptă ca PIB-ul zonei euro să scadă cu 9% sau 11,5% în cazul unui al doilea val de infecţii.
Organizaţia Mondială a Sănătăţii a declarat miercuri că riscul pandemiei rămâne încă ridicat şi că până şi ţările care au reuşit să controleze numărul de infecţii trebuie să rămână în continuare vigilente.
„Dacă ne uităm la numerele din ultimele săptămâni, putem spune că pandemia încă evoluează. Infecţiile continuă să crească în anumite zone ale planetei şi ne îngrijorează extrem de mult faptul că unele sisteme sanitare sunt depăşite de situaţie şi au nevoie de ajutorul şi solidaritatea noastră”, a declarat Mike Ryan, directorul serviciului de urgenţe din cadrul OMS.
În Coreea de Sud, autorităţile au tras un semnal de alarmă cu privire la un al doilea val de infecţii după ce au fost raportate 45 de cazuri noi.
„Având în vedere ritmul rapid de transmitere al COVID-19, există limite în ceea ce putem face pentru a identifica persoanele infectate şi pentru a opri răspândirea virusului”, spune Yoon Tae-ho, oficial al Ministerului Sănătăţii din Coreea de Sud.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
PROSPORT.RO
GANDUL.RO