Republicanii spun că retragerea lui Biden nu e de ajuns. Cer ca preşedintele să demisioneze acum

Senatorul republican Steve Daines, preşedintele braţului de campanie al republicanilor din Senat, i-a cerut preşedintelui Joe Biden să demisioneze din funcţia de preşedinte după ce acesta a anunţat duminică că nu va candida pentru realegere.

Urmărește
834 afișări
Imaginea articolului Republicanii spun că retragerea lui Biden nu e de ajuns. Cer ca preşedintele să demisioneze acum

Republicanii spun că retargerea lui Biden nu e de ajuns. Cer ca preşedintele să demisioneze acum

„Dacă Joe Biden nu mai este capabil să candideze pentru realegere, el nu mai este capabil să servească ca preşedinte”, a declarat Daines într-o postare pe reţelele sociale. „A fi preşedinte este cea mai grea slujbă din lume, iar eu nu mai am încredere că Joe Biden îşi poate îndeplini în mod eficient îndatoririle de comandant suprem”.

„Din îngrijorare pentru securitatea naţională a ţării noastre, îi cer în mod oficial preşedintelui Biden să demisioneze din funcţie”.

Apelul său la demisia preşedintelui urmează celor ale altor republicani proeminenţi, cum ar fi preşedintele Camerei Reprezentanţilor, Mike Johnson, şi candidatul la vicepreşedinţie JD Vance, care a declarat sâmbătă că Biden ar trebui să părăsească funcţia dacă se retrage din cursă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici