Reuters: Israelul loveşte trei staţii radar antiaeriene în sudul Siriei

Israelul a lovit cel puţin trei staţii radar antiaeriene în sudul Siriei, inclusiv una staţionată într-un aerodrom militar, au declarat marţi două surse militare siriene pentru Reuters.

Urmărește
191 afișări
Imaginea articolului Reuters: Israelul loveşte trei staţii radar antiaeriene în sudul Siriei

Reuters: Israelul loveşte trei staţii radar antiaeriene în sudul Siriei

Atacurile dronelor au lovit două staţii radar la vest de oraşul Sweida, inclusiv una staţionată într-o bază aeriană din zonă.

O alta a lovit o staţie radar din provincia adiacentă Daraa. Acestea fac parte din apărarea aeriană a armatei siriene în regiunea de sud, a adăugat una dintre surse.

Israelul a declarat că unităţi de comando şi paraşutişti au lansat marţi raiduri în Liban, ca parte a unei incursiuni terestre „limitate”, în timp ce Hezbollah, susţinut de Iran, a declarat că a tras o rafală de rachete în Israel, inclusiv asupra agenţiei sale de spionaj de lângă Tel Aviv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici