Rezultatele parţiale confirmă avansul dreptei lui Berlusconi

Coaliţia de dreapta condusă de Silvio Berlusconi a obţinut 45,47 la sută la Senat faţă de 40,16 la sută ale liderului coaliţiei de centru-stânga Walter Veltroni, potrivit rezultatelor transmise de Ministerul de Interne, după numărarea buletinelor din 20 la sută din secţiile de votare.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului Rezultatele parţiale confirmă avansul dreptei lui Berlusconi

Rezultatele parţiale confirmă avansul dreptei lui Berlusconi

Rezultatele parţiale la alegerile legislative anticipate din Italia au fost publicate pe site-ul Ministerului de Interne imediat dupa 15.30 GMT (18.30 ora României), după numărarea buletinelor din 12.333 secţii de votare dintr-un total de 60.048.

Cele două instituţii care au realizat proiecţii pentru posturile de televiziune italiene au relevat un avantaj şi mai mare în favoarea dreptei, cu o diferenţă de opt până la nouă procente.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici