Rivalul maghiar al lui Orban va livra ajutoare spitalului de copii din Kiev, distrus de o rachetă

Rivalul de pe scena politică maghiară al premierului Viktor Orban anunţă că va livra ajutoare spitalului de copii din Kiev, parţial distrus de o rachetă în timpul unui atac al ruşilor asupra capitalei ucrainene.

Urmărește
430 afișări
Imaginea articolului Rivalul maghiar al lui Orban va livra ajutoare spitalului de copii din Kiev, distrus de o rachetă

Sursa foto: Facebook / Péter Magyar

Politicianul de opoziţie Peter Magyar este pe cale să livreze ajutoare spitalului de copii din Kiev, lovit în timpul atacurilor aeriene ruse la începutul acestei săptămâni. Partidul său a strâns 15 milioane de forinţi (32.000 de lire sterline) şi a colectat materiale medicale şi alimente donate de unguri.

„A fost o decizie spontană după ce am văzut atacul brutal cu rachete ruseşti”, a spus Magyar înainte de a pleca la Kiev, potrivit Sky News.

El este principalul rival politic al premierului Viktor Orban, unul dintre apropiaţii preşedintelui Vladimir Putin.

„Prim-ministrul poate să călătorească în lume şi să pretindă că aduce pacea, dar noi credem în acţiuni în loc să zburăm de trei ori în jurul lumii. Suntem diferiţi”, a adăugat Magyar.

Recent, Viktor Orban a vizitat Ucraina, Rusia şi China fără permisiunea UE, stârnind iritarea aliaţilor europeni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici