NEWS ALERT  Robert F. Kennedy Jr îşi retrage candidatura prezidenţială în Arizona

Candidatul independent la preşedinţia SUA, Robert F Kennedy Jr, a depus actele necesare pentru retragerea de pe buletinele de vot din Arizona pentru alegerile prezidenţiale, a declarat secretarul de stat din Arizona, Adrian Fontes.

Urmărește
561 afișări
Imaginea articolului Robert F. Kennedy Jr îşi retrage candidatura prezidenţială în Arizona

Robert F. Kennedy Jr îşi retrage candidatura prezidenţială pentru alegerile din Arizona

Robert F Kennedy Jr urma să se adreseze vineri în faţa naţiunii din Arizona, iar decizia retragerii a avut loc în cursul zilei de joi, scrie Reuters.

Un super PAC care îl susţine pe Kennedy a declarat miercuri pentru Reuters că Robert F Kennedy Jr dorea o înţelegere cu Donald Trump în care să îl susţină pe rivalul său republican în schimbul unui post într-o eventuală administraţie Trump.

Decizia retragerii voluntare a lui Kennedy, a partenerei sale pentru funcţia de vicepreşedinţie, Nicole Shanahan, şi a 11 dintre electorii săi prezidenţiali a fost publicată de secretarul de stat din Arizona pe platforma X.

Potrivit NBC, partenera de campanie a lui Kennedy, Nicole Shanahan - care este nominalizată pentru funcţia de vicepreşedinte - a declarat în cadrul unui interviu că acesta ia în calcul o retragere din cursă, pentru a-şi uni forţele cu Donald Trump.

În cursul acestei săptămâni, republicanul Donald Trump a declarat pentru CNN că ar fi „cu siguranţă deschis” ca independentul Kennedy să primească un rol în  administraţia sa dacă acesta s-ar retrage din cursa pentru Casa Albă şi l-ar susţine.

Sondajele de opinie îl plasează pe Robert F Kennedy Jr cu 4% din intenţiile de vot.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici