Robert F. Kennedy Jr. va beneficia de protecţia Serviciului Secret după tentativa de asasinat a lui Trump. Solicitarea, făcută de Joe Biden

  • Candidatul independent la preşedinţia SUA, Robert F. Kennedy Jr., va primi protecţie din partea Secret Service ca urmare a tentativei de asasinat a fostului preşedinte Donald Trump.
  • Departamentul pentru Securitate Internă, Alejandro Mayorkas, a declarat că preşedintele Joe Biden i-a cerut să îi acorde candidatului independent protecţia Secret Service.
  • Tatăl lui Kennedy, senatorul Robert F. Kennedy, şi unchiul său, preşedintele John Kennedy, au fost asasinaţi la mai puţin de cinci ani distanţă.
Urmărește
912 afișări
Imaginea articolului Robert F. Kennedy Jr. va beneficia de protecţia Serviciului Secret după tentativa de asasinat a lui Trump. Solicitarea, făcută de Joe Biden

Sursa foto: X

Candidatul independent în cursa pentru Casa Albă, Robert F. Kennedy Jr., va primi protecţie din partea Secret Service la indicaţia preşedintelui Joe Biden, scrie CNBC.

Decizia are loc ca urmare a tentativei de asasinat a fostului preşedinte Donald Trump de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat luni secretarul american pentru Securitate Internă, Alejandro Mayorkas.

„În lumina evenimentelor din acest weekend, preşedintele m-a îndrumat să colaborez cu Secret Service pentru a-i oferi protecţie lui Robert Kennedy Jr.", a declarat Mayorakas la Casa Albă în timpul unui briefing zilnic, potrivit sursei citate.

Tatăl lui Kennedy, senatorul Robert F. Kennedy, a fost asasinat în iunie 1968 în Los Angeles, în noaptea în care a câştigat primarele prezidenţiale democrate din California şi Dakota de Sud. Cu aproape cinci ani în urmă, în noiembrie 1963, unchiul lui Kennedy, preşedintele John Kennedy, a fost asasinat în Dallas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici