România recrutează mai mulţi muncitori din Bangladesh

România va recruta mai mulţi muncitori din Bangladesh pentru industria textilă, au declarat doi directori ai unei companii româneşti, după o întrevedere cu un consilier guvernamental din această ţară, relatează cotidianul The Daily Star.

1 afișare
Imaginea articolului România recrutează mai mulţi muncitori din Bangladesh

România recrutează mai mulţi muncitori din Bangladesh pentru industria textilă

Doi directori ai unei companii româneşti au participat la o întâlnire cu Iftekhar Ahmed, consilier în cadrul Ministerului pentru Expatriaţi şi Angajaţi în Străinătate, precum şi cu secretarul ministerului, Abdul Matin Chowdhury, şi directorul general Abdul Malek.

După această întrevedere, Iftekhar a declarat că, după China, Bangladeshul este singura ţară din Asia care exportă mână de lucru în România. El a precizat că prezenţa muncitorilor din Bangladesh în România este foarte importantă.

Consilierul a declarat că România, în calitate de ţară care importă forţă de muncă, va ajuta Bangladeshul să găsească pieţe în ţări din estul Europei. Potrivit lui, peste 100 de muncitori calificaţi în domeniul industriei textile au plecat deja spre România, iar alţi 1.000 vor obţine în curând locuri de muncă în această ţară.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici