Rusia loveşte un bloc de apartamente din Harkov, Ucraina: trei morţi şi 15 răniţi

Rusia a atacat marţi un bloc de apartamente înalt în oraşul Harkov din nord-estul Ucrainei, folosind bombe ghidate, provocând moartea a cel puţin trei persoane şi rănirea altor 15. Conform Reuters, autorităţile locale susţin că există temeri că alte persoane ar putea fi prinse sub dărâmături.

Urmărește
56 afișări
Imaginea articolului Rusia loveşte un bloc de apartamente din Harkov, Ucraina: trei morţi şi 15 răniţi

Rusia loveşte un bloc de apartamente din Harkov, Ucraina: trei morţi şi 15 răniţi

„Una dintre clădirile înalte a fost lovită direct”, a declarat guvernatorul regional Oleh Syniehubov pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

Imaginile de la faţa locului, distribuite pe reţelele de socializare, arătau o gaură mare în clădire.

Primarul Harkovului, Ihor Terekhov, a menţionat pe Telegram că Rusia a atacat cel puţin patru districte în timpul după-amiezii, inclusiv cea mai dens populată zonă a oraşului.

Harkov, al doilea oraş ca mărime din Ucraina, şi regiunea înconjurătoare sunt frecvent ţinte ale atacurilor ruseşti.

Trupele Moscovei utilizează adesea bombe ghidate extrem de distructive, iar apărarea aeriană ucraineană se confruntă cu dificultăţi în interceptarea acestora.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici