Ryan Routh, suspectul din spatele celei de-a doua tentative de asasinat asupra lui Trump, i-a acordat un interviu lui Remus Cernea în 2022. Videoclipul s-a viralizat în SUA

  • Un incident cu focuri de armă a avut loc duminică după-amiază în apropierea lui Donald Trump, în timp ce acesta se afla la clubul său de golf Trump International din West Palm Beach, Florida.
  • FBI-ul investighează aparenta „tentativă de asasinat” împotriva fostului preşedinte, conform declaraţiilor oficiale.
  • Suspectul a fost reţinut la scurt timp după incident. Poliţia a recuperat o puşcă AK-47, două rucsacuri şi o cameră GoPro din tufişurile de lângă terenul de golf.
  • Suspectul este Ryan Wesley Routh, în vârstă de 58 de ani.
Urmărește
1630 afișări
Imaginea articolului Ryan Routh, suspectul din spatele celei de-a doua tentative de asasinat asupra lui Trump, i-a acordat un interviu lui Remus Cernea în 2022. Videoclipul s-a viralizat în SUA

Ryan Routh, suspectul din spatele celei de-a doua tentative de asasinat asupra lui Trump, i-a acordat un interviu lui Remus Cernea în 2022. Videoclipul s-a viralizat în SUA

Mai multe focuri de armă au fost trase la Trump National Golf Club din West Palm Beach, unde fostul preşedinte juca golf. Oamenii legii l-au reţinut şi l-au identificat pe Ryan Routh (58 de ani) drept suspect în tentativa de asasinat a lui Trump de astăzi.

În 2022, suspectul i-a acordat un interviu lui Remus Cernea. Videoclipul a fost postat pe TikTok şi pe YouTube.

Ryan Routh recruta voluntari pentru Legiunea Internaţională. În interviul acordat pentru Newsweek Romania, americanul a adus în discuţie valorile implicate în susţinerea Ucrainei.

Ryan Wesley Routh are un cazier judiciar extins la Departamentul de Corecţie din Carolina de Nord încă de la începutul anilor 2000, probabil înainte de a se muta în Hawaii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici