Sarah Palin crede că l-ar putea învinge pe Barack Obama la următoarele alegeri

Sarah Palin, figură importantă a mişcării ultraconservatoare Tea Party, a declarat miercuri, într-un interviu, că se consideră în măsură să îl învingă pe preşedintele Barack Obama, la următoarele alegeri prezidenţiale americane, peste aproximativ doi ani.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului Sarah Palin crede că l-ar putea învinge pe Barack Obama la următoarele alegeri

Sarah Palin crede că l-ar putea învinge pe Barack Obama la următoarele alegeri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În acest interviu acordat postului de televiziune ABC, Palin, care a candidat la vicepreşedinţia Statelor Unite în 2008, nu a precizat clar dacă intenţionează să obţină învestitura Partidului republican pentru a candida împotriva actualului preşedinte.

"În acest moment, tatonez terenul (...). Încerc să evaluez dacă (o candidatură, n.red.) ar fi un lucru bun pentru ţară, pentru familia mea", a spus Sarah Palin, în acest interviu care urmează să fie difuzat în întregime la 9 decembrie.

Întrebată dacă se consideră capabilă să îl învingă pe Barack Obama, Palin a răspuns: "Cred acest lucru".

Sarah Palin a demisionat din postul de guvernator de Alaska anul trecut şi nu mai exercită de atunci niciun mandat electiv. Ea are un contract cu postul de televiziune conservator Fox, în calitate de comentator, iar un documentar în opt părţi pe care ea l-a realizat în Alaska este difuzat în prezent la alt post de televiziune american.

În urmă cu un an, ea a publicat o carte intitulată "Going Rogue: An American Life". Noua sa carte, "America by Heart: reflections on family, faith, and flag", urmează să fie publicată marţea viitoare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici