Sarah Palin: Nu cred că sunt responsabilă pentru înfrângerea lui McCain (Video)

Sarah Palin a refuzat să îşi asume responsabilitatea pentru înfrângerea suferită de John McCain în faţa lui Barack Obama în alegerile prezidenţiale americane.

Urmărește
25 afișări
Imaginea articolului Sarah Palin: Nu cred că sunt responsabilă pentru înfrângerea lui McCain (Video)

Sarah Palin: Nu cred că sunt responsabilă pentru înfrângerea lui McCain

Guvernatorul de Alaska a respins afirmaţiile conform cărora candidatul republican ar fi pierdut alegerile după ce a ales-o pe ea drept partener în tandemul republican, în pofida sondajelor care arată că ea a reprezentat un handicap pentru senatorul de Arizona.

"Nu cred că (...) prezenţa mea în tandemul republican a fost mai importantă decât criza economică în care America s-a regăsit în urmă cu două luni şi că pot fi responsabilă pentru înfrângerea suferită de John McCain", a declarat ea într-un interviu pentru CNN.

Ea a adăugat că, în cazul în care prezenţa sa a afectat într-un mod sau altul candidatura lui McCain, regretă acest lucru.

"Credeam că era rândul său, este curajos, înţelept şi are experienţă. Cred că ar fi reprezentat cea mai bună alegere. Însă nu este alegerea pe care americanii au făcut-o de această dată", a precizat ea.

Palin, în vârstă de 44 de ani, mamă a cinci copii, a fost prima femeie care a candidat la vicepreşedinţie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici