Scafandrii au găsit încă două trupuri ale celor dispăruţi în naufragiul iahtului Bayesian

Încă două cadavre au fost găsite de scafandrii care caută persoanele dispărute pe iahtul Bayesian, care s-a scufundat luni dimineaţă, în apropiere de Porticello, în urma unei furtuni violente, potrivit SkyNews.

Urmărește
1019 afișări
Imaginea articolului Scafandrii au găsit încă două trupuri ale celor dispăruţi în naufragiul iahtului Bayesian

Scafandrii au găsit încă două trupuri ale celor dispăruţi în naufragiul iahtului Bayesian

Încă două cadavre au fost găsite de scafandrii care caută supravieţuitorii şi persoanele dispărute de pe iahtul Bayesian.

Miercuri la prânz au fost descoperite alte două cadavre.

Cinci persoane au fost confirmate până în prezent decedate după ce iahtul s-a scufundat luni dimineaţă, în urma unei furtuni violente. Corpul bucătarului Recaldo Thomas a fost recuperat luni.

Identităţile celor descoperiţi miercuri nu sunt cunoscute în prezent.

Iahtul s-a scufundat luni, în jurul orei locale 4.30.

Ambarcaţiunea se afla în apropiere de Porticello atunci când paza de coastă italiană a anunţat că s-a scufundat. Este un iaht construit în 2008, de 56 de metri, numit Bayesian, sub pavilion britanic.

Camper & Nicholsons, compania care deţine Bayesian, a confirmat pentru BBC că iahtul s-a scufundat luni, în jurul orei 4:30, ora locală, într-o perioadă cu „vreme severă”. Firma a mai spus că la bord erau 12 oaspeţi şi 10 membri ai echipajului. 15 persoane au fost au fost salvate, una a murit şi alte şase sunt dispărute.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici