Scandal după scandal pentru fostul preşedinte al Argentinei

Un videoclip şocant cu fostul preşedinte al Argentinei şi o jurnalistă faimoasă a devenit viral pe internet.

Urmărește
1189 afișări
Imaginea articolului Scandal după scandal pentru fostul preşedinte al Argentinei

Sursa foto: Facebook, Alberto Fernández

După ce a fost acuzat de vătămare corporală gravă faţă de fosta lui soţie în timpul mandatului de preşedinte al Argentinei, fostul şef al statului, Alberto Fernández este surprins într-o înregistrare video şocantă cu prezentatoarea TV şi influenceriţa Tamara Pettinato, după cum scrie ANSA.
 
Filmarea are loc în ianuarie 2022 în timpul unei întâlniri dintre Fernández şi Pettinato la Casa Rosada, clădirea oficială în care îşi desfăşoară munca preşedintele Republicii Argentina.
 
La începutul videoclipului, fostul şef al statului poate fi auzit flirtând: „Acum trebuie să-mi spui.”
 
„Te iubesc foarte mult, te iubesc”, îi răspunde Pettinato, aşezată în scaunul prezidenţial.
 
„Eşti sigură?”, întreabă fostul preşedinte.
 
Jurnalista glumeşte: „Mai mult sau mai puţin. Dar acum că sunt preşedinte, voi pune să fii ucis.”
 
„Dar mă iubeşti sau nu?”, insistă din nou Fernández, care înregistrează cu telefonul mobil.
 
„Te iubesc. Şi de aceea te voi ucide acum”, spune Pettinato.
 
Videoclipul a fost publicat în exclusivitate de portalul argentinian Infobae.
 
Alberto Fernández a fost acuzat în urmă cu câteva zile, printre altele, de vătămare corporală gravă, abuz de putere şi ameninţări împotriva fostei partenere, Fabiola Yanez, care ar fi avut loc în timpul convieţuirii lor la reşedinţa prezidenţială din Olivos.
 
„Ruşinea nu este suficientă”, a comentat actualul preşedintele al Argentinei, Javier Milei, pe profilul său X.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici