Sean „Diddy” Combs, acuzat de agresiune sexuală împotriva altor 6 persoane, printre care un minor

Un nou val de procese intentate luni îl acuză pe Sean „Diddy” Combs de violarea femeilor, agresarea sexuală a bărbaţilor şi molestarea unui băiat de 16 ani, relatează AP News.

Urmărește
112 afișări
Imaginea articolului Sean „Diddy” Combs, acuzat de agresiune sexuală împotriva altor 6 persoane, printre care un minor

Sean „Diddy” Combs, acuzat de agresiune sexuală împotriva altor 6 persoane, printre care un minor

Cel puţin şase procese împotriva artistului hip-hop au fost depuse anonim luni la tribunalul federal din Manhattan. Acuzatorii fac parte din ceea ce avocaţii lor spun că este un grup de peste 100 de presupuse victime care sunt în curs de a lua măsuri legale împotriva lui Combs, în urma arestării sale pentru trafic sexual, luna trecută.

Unul dintre acuzatori, un bărbat care locuieşte în Carolina de Nord, susţine că Diddy i-a atins zona intimă când avea vârsta de 16 ani, la una dintre faimoasele petreceri din Long Island's Hamptons ale rapperului, în 1998.

Bărbatul susţine că, în timpul unei conversaţii despre o posibilă intrare în industria muzicală, Combs i-a ordonat brusc să îşi dea jos pantalonii. Potrivit procesului intentat de bărbat, Combs i-a explicat că acesta era un ritual pe care trebuia să-l parcurgă pentru a deveni un star al muzicii, întrebându-l la un moment dat: „Nu vrei să intri în această afacere?”

Bărbatul a declarat că s-a conformat din cauza fricii, a anxietăţii şi a dezechilibrului de putere pe care l-a simţit faţă de Combs, realizând abia mai târziu că ceea ce s-a întâmplat a fost agresiune sexuală.

Până la procesul de luni, Combs fusese acuzat doar în cauze civile şi în procesul său penal de activitate sexuală cu adulţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici