Sean „Diddy" Combs, arestat la New York: Mogulul hip-hop-ului, în centrul unei anchete federale

Sean „Diddy" Combs, unul dintre cei mai influenţi muzicieni şi antreprenori din industria hip-hop, a fost arestat luni seară într-un hotel din Manhattan, conform declaraţiilor avocatului său pentru CNN.

Urmărește
305 afișări
Imaginea articolului Sean „Diddy" Combs, arestat la New York: Mogulul hip-hop-ului, în centrul unei anchete federale

Sean „Diddy" Combs, arestat la New York: Mogulul hip-hop-ului, în centrul unei anchete federale

Deşi acuzaţiile exacte nu au fost încă făcute publice, această arestare marchează o nouă etapă în seria de probleme legale cu care se confruntă celebrul artist.

Avocatul lui Combs, Marc Agnifilo, a criticat decizia de arestare, considerând-o parte a unei „urmăriri penale nedrepte". El a subliniat că Diddy a cooperat pe deplin cu ancheta şi s-a mutat voluntar la New York săptămâna trecută, în aşteptarea unor posibile acuzaţii.

Arestarea vine în contextul unei anchete ample desfăşurate de Homeland Security Investigations privind acuzaţii de trafic sexual. În martie, locuinţele lui Combs din Los Angeles şi Miami au fost percheziţionate în cadrul acestei investigaţii.

Procese în care este acuzat de agresiune sexuală

În ultimele luni, Combs a fost ţinta a zece procese, dintre care nouă îl acuză direct de agresiune sexuală. Mai multe dintre cele care îl acuză au fost interogate, ceea ce sugerează o intensificare a investigaţiei.

Potrivit unor surse CNN, autorităţile federale se pregăteau să aducă persoanele care îl acuză pe Combs în faţa unui mare juriu federal pentru a depune mărturie, indicând posibilitatea unei puneri sub acuzare a artistului.

Diddy a negat în mod constant toate acuzaţiile de fapte ilicite. Cu toate acestea, el şi-a cerut scuze public după ce CNN a difuzat imagini de supraveghere care îl arătau agresându-şi fizic fosta iubită, Cassandra „Cassie" Ventura, într-un hotel din Los Angeles în 2016.

Avocatul lui Combs insistă asupra nevinovăţiei clientului său, descriindu-l ca pe „o emblemă a muzicii, un antreprenor care s-a realizat singur, un familist iubitor şi un filantrop dovedit". El a adăugat că Diddy este „o persoană imperfectă, dar nu este criminal" şi a cerut publicului să îşi rezerve judecata până când toate faptele vor fi cunoscute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici